1 September 2013

Pengumuman : Pengomen Terbanyak :)



Assalamualaikum dan salam sejahtera readers :D Okeylah kali ni angah ada pengumuman!! :) Segmen sepanjang angah berblogging ni. Angah akan memberi perhargaan kepada blogger2 yg sudi memberi komen terhadap blog angah ni.Tak kira komen yg membina mahupun komen negatif.

Jadi,angah telah meng"aktif"kan widget seperti yg korang boleh tgok dalam gambar dibawah.

Macam mana widget ni berfungsi??!! Okey,ia akan memaparkan Pengomen Terbanyak dalam jangka masa 30 hari sebelum tarikh hari ni. So korang boleh tgok  sama ada nama korang tersenarai atau tak. 
Selain tu,angah akan ambil carta ni pada penghujung bulan untuk melihat siapakah PENGOMEN TERBANYAK setiap bulan. :) Faham kan??!! So dari situ,angah boleh tgok ramai atau tak yg komen di blog ni,dan juga angah boleh tgok ramai tak readers yg suka bagi pandangan.



Angah rasa dengan cara ni lah , angah dapat majukan lagi BLOG DJH ni.Selain nak memantapkan Blog DJH dalam kalangan blogger Malaysia :D

Sekian
 
 

 

19 ulasan:

  1. hihi...banyak juga carta tu dik :)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah, termasuk dalam senarai.. terima kasih angah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg ni hanya pengumuman je.baru nak start :D gambar atas tu contoh je :D

      Padam
  3. Hoho..
    Dh ada carta ker..
    Kne kejar ni:-P

    BalasPadam
  4. Angah..anda telah ditag.hehehhe..tapi bukan segmen ka apa ka..jom cekidaut...

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada mereka yang selalu mengomen...

    BalasPadam
  6. wah..tahniah
    byk peminat setia..alhamdulillah

    jemput join segmen ni angah:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    pemenang akan memenangi hadiah: ankle bracelet & wallet
    jom la join :)

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    Nampaknya saya dah kena mula mengomenlah ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam. insyaAllah.hehe kena terus mengomen lah kan?? :)

      Padam
  8. hehehehhe..angah kan jejaka hangat...

    BalasPadam
  9. tahniah pada pengomen terbanyak tersebut.. :)

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum, bunda singgah sini...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.