15 September 2013

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH :15.9.2013





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Angah baru je menjejak ranking PENGOMEN TEGAR BLOG DJH untuk sekarang.Apa yg penting tahniah kepada mereka yg still berada di kalangan TOP 10.Korang boleh tgok sendiri dekat atas ni.Ada sepuluh blogger yg hebat telah pun berada di ranking teratas. :)


Ini pulak adalah ranking utk 10 yg seterusnya daripada nombor 11 sehingga nombor 20.Masih ada masa lagi untuk naik rankingnya :) Apa yg angah tgok masih tak banyak beza antara bilangan komen. :)


Ini pulak untuk 10 ranking berikutnya.Dari 21 sehingga 30.Korang still boleh improvekan ranking ni. :)

Apa yg angah nak tegaskan kat sini,angah bukannya nak mencari popular atau famous.Angah cuma nak mencari pengomen blog tegar.Selain tu,dengan adanya komen2 di entry,bermakna angah tau adakah entry itu oke atau tak.Sure nanti akan ada yg kata " Poyo lah DJH ni" Bagi angah biarlah..asalkan angah dapat majukan blog ni,dalam erti kata yg lain..menaikkan lagi imej blog ni dimata dunia *wah..

Sekian

12 ulasan:

  1. wak dik...banyaknya calon tu....
    nie mesti nak buat setem...hihi...
    tak de akak gurau je :)

    BalasPadam
  2. Trima kasih djh blog sy trpilih juga biar pun rangking 11-21 :-)..tahniah yg mndpt rangking top 10

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2..btw ini adalah ranking utk sekarang..:) nanti bila dah dekat hujung bulan angah update lgi :D

      Padam
  3. kikiki..nombor 2 la...
    jap..nak bawak lagu tegar....

    BalasPadam
  4. tak tersenarai sebab jarang datang sini.. tahniah kepada semua.. :D

    BalasPadam
  5. Wahh makin lama , makin banyak pengomen tegar DJH ^^

    BalasPadam
  6. woooo Top ten.. number messi tu.. hehehe.. thnks angah.. x sangka pulak dpt tmpt jugak.. hehehe

    BalasPadam
  7. hehehhehehe...alhamdulillah,still tersenarai...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.