20 September 2013

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH :20.9.2013



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kali ni angah nak update Ranking Pengomen Tegar Di blog DJH.Kedudukan sudah berubah.Kalau korang tersenarai alhamdulillah.Yg masih belum tersenarai tak apa,korang boleh usaha lagi selepas ini.
Untuk tengok ranking sebelum ni boleh ke SINI 


Ini pulak adalah ranking utk 10 yg seterusnya daripada nombor 11 sehingga nombor 20.Blogger Hafidz Haikal dan Akmal terkeluar daripada senarai manakala blogger Tetamu Istimewa dan Sabrina SA tersenarai dalam carta. :)


Ini pulak untuk 10 ranking berikutnya.Dari 21 sehingga 30.Korang still boleh improvekan ranking ni.Alhamdulillah..teruskan mengomen di blog DJH.InsyaAllah..angah akan berikan "SOMETHING" kepada Pengomen yg unggul di Carta 1 :)
Sekian


20 ulasan:

  1. wa...rajinnya mereka bagi komen... macam carta lagu pula hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..kadang2 angah rasa mcm carta lgu pun ada jgak :)

      Padam
    2. Kalau nk 1st place sllu, kena rajin2 mai sini :p

      Padam
  2. eh, tak prasan..no. 17 itu mcm sayalah ...weeewww !! :p

    BalasPadam
  3. Tahniah semua bloger..tahniah djh
    Blog kita pun ada juga tq djh ;)

    BalasPadam
  4. eh.... kak mia ada lah.... tq ya.

    BalasPadam
  5. eh terkezut di tangga ke-2
    yumida petang2 je baru dpt online
    tahniah kak kathy...

    BalasPadam
  6. wah cik akak memang sentiasa support...
    cik akak klik iklan sini juga :)

    BalasPadam
  7. wahh..nak jugak la jadi pengomen tegar. haahah

    BalasPadam
  8. tahniah...jum singgah blog saya..cara mengisi jiwa yg ksong

    BalasPadam
  9. Macam tau-tau IM suka nombor 23. Tapi tetap nak mendaki ke top ten. hehe

    BalasPadam
  10. hahakx.. terima kasih DJH .. hehehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.