13 September 2013

REVIEW BLOG PEMENANG 1



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Okeylah semalam kan angah dah bagitau yg pemenang sudah dapat.So inilah pemenang2nya. :)

Macam mana angah pilih pemenang?? Kalau korang boleh tgok.Setiap pemenang adalah dari group2 yg berlainan.So angah pilih salah satu blog daripada setiap GROUP :D 






Blog yg comel,purple!!Sama macam blog DJH.Ni yg angah suka ni.Suka update entry yg best.Kalau korang tgok blog dia mmg ohsem. :) Apa lagi nak cakap?? Blog yg dah mmg cantik ni patut korang tgok sendiri!! :D




Sebuah blog yg angah sangat kagumi.Selalu jadi silent reader.kadang2 angah komen jugak kat blog abg Eraz ni.Bagi angah tak perlu lagi nak komen pasal blog ni sebab semuanya best.Apa lagi nak cakap?? Hahah tak tercakap... :)


Satu lagi blog purple!!Hahah sama macam angah.Apa yg angah boleh katakan blog ni jugak antara blog yg ohsem sebab boleh tgok dari segi blog yg hebat.SELALU update entry.SEBAB tu lah ramai org terjah kan?? :) Apa lagi korang tunggu?? Terjah la blog ni.





Bagi angah blog ni mempunyai masa depan yg cerah.Boleh maju lagi pada masa hadapan.Apa yg angah boleh katakan..Agak susah untuk angah baca entry sebab tulisan yg agak besar..Yg lain2 bagi angah oke je :) tAHNIAH..







Blog yg best dan ohsem.Suka nama tajuk blog ni yg macam something yg rare.Apa yg boleh angah katakan.Anda boleh maju lagi pada masa hadapan.Yg penting berusaha!!Ohsem blog.Tahniah.

Sekian.

*Angah menunggu siapa lah yg nak review blog angah pulak?? :) 




12 ulasan:

  1. tahniah kepada yg direview.. hehe saya jemput angah join GA ni,join tau http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

    BalasPadam
  2. tahniah kepada mereka yang telah di-review oleh DJH

    BalasPadam
  3. tahniah to those yang telah di review ^^ selamat menambah kenalan among bloggers :)

    BalasPadam
  4. Tahniah .....
    makseh ye dik...blog cik akak tu apa je ada...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum. taniah mereka semua. wahhh lucky sungguh :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.