30 September 2013

Saya Minta Maaf!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Apa khabar readers??Alhamdulillah hari isnin ni bagi angah agak bagus seperti hari yg lain.

Angah rasa sedikit sedih hari ni.Bukannya apa,bila angah fikir tentang pancaragam sekolah yg angah join time sekolah.Angah mintak maaf.Sebab sebelum ni angah selalu update pasal band angah,apa aktiviti yg angah join..siapa member2nya..tai sekarag dah senyap.
Apa yg angah tengok band dah jadi lain.Minta maaf la kalau2 yg baca entry ni adalah budak band sekolah angah jugak.Tapi memang benar.apa yg angah tgok daripada luaran.Dah jadi lain,maybe sebab orang yg memimpin pasukan band bukan lagi yg jenis mementingkan orkestra..tapi sememangnya orang ramai mengenali band dengan orkestra.
Mungkin itu satu pembaharuan??Kita mana tahu.So angah minta maaf sangat sebab tak sempat nak datang ke sekolah untuk tgok apa yg patut.

Sekian.

*Bila kita dah ambil bidang yg sama di universiti..baru kita tahu apa masalah sebenar.  

15 ulasan:

  1. pengalaman tu mengajar kita akan sesuatu kan angah...:)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum angah. sabar ye. nak buat camne, memang tak dapat pergi tengok kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam..insyaAllah angah bersabar.. :D

      Padam
  3. wow..mcm bez la prtunjukan band tu
    lama x tengok band secara live ni

    Jemput join & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    BalasPadam
  4. kiranya angah orang kuat dalam band jugak lah ni.
    Takpa lama-lama, insyaAllah mungkin akan jadi macam sedia kala balik :)

    BalasPadam
  5. hanya Allah swt yang Maha Mengetahui segala-galanya..ada hikmah disebalik semua ini.

    http://erynix.blogspot.com

    BalasPadam
  6. tak pernah tgok persembahan orkestra...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.