26 September 2013

Soal Jawab Fanpage DJH : 2





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Ini adalah soal jawab di fanpage untuk kali ke2.Alhamdulillah..ada beberapa pandangan blogger mengenai apa yg dibincangkan.Mari kita tgok pandangan2 mereka.






Bagaimana pula dengan anda? Apakah pandangan anda terhadap penggunaan tema pink??

*Pada pendapat angah,suka hati blogger tu lah nak buat kaler apa pun.Blog tu dia punya. :P So tahniah kepada blogger yg mempunyai blog bewarna PINK!!

16 ulasan:

  1. haha, pink sesuai kot dengan jiwa perempuan.. hihihi.. mama ok je semua kaler.... takde hal..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe :) betul ke?? hurm..baguslah mcm tu mama :D

      Padam
  2. hehehe...kita pon warna pink jugak

    BalasPadam
  3. Saya bukan peminat pink yang tegar. Biasa biasa saja.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus jugak :D hehe kita minat semua kaler kan?? :)

      Padam
  4. Saya suka pink jangan marah ye haha

    BalasPadam
  5. dulu saya tdk minat pink..tapi skrang sekadar bolehlah...then blog saya jadi pink gitu^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. baguslah..hehe :D banyak blogger minat pink.

      Padam
  6. ifah suka pink sbb wrna dia yg mnyenangkan dan lembut, bg ifah la. thats y ifah pilih pink sbgai tema blog :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ouh patut la :D good :D angah pulak..tak kisah kaler apa pun..asalkan menarik.

      Padam
  7. Entah lah . Dah suke kaler pink . sampai blog pon kaler pink >.< Tapi xdelah keseluruahn pink . Pink tuh chomel . >.<

    BalasPadam
  8. haha btl 2 suka hati tuan punya blog tu la kan suka kaler pink :)
    semua kaler sy suka :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.