16 September 2013

Special Giveaway untuk Hari Malaysia

Harapan angah terhadap negara Malaysia adalah supaya Malaysia lebih maju pada masa hadapan.Maju yang beerti maju dari segala aspek.
Selain itu,angah juga berharap agar Malaysia akan sentiasa aman dan harmoni,tanpa berlakunya sebarang pergaduhan antara kamu atau agama.Malaysia sepatutnya menjadi negara contoh kepada seluruh dunia bahawa negara yang mempunyai pelbagai kaum,pelbagai agama juga mampu hidup harmoni tanpa pertumpahan darah.
Angah juga berharap agar Malaysia dapat menjadi sebuah negara yang aman damai serta kaya raya dengan limpahan nikmat.Harapan suapaya semua rakyat Malaysia dapat berkongsi kekayaan,dapat mengecap kejayaan bersama tidak kira dalam apa jua bidang.
Harapan angah juga adalah supaya peluang pekerjaan semakin terbuka dimana ramai rakyat dapat mendapat pekerjaan sepertimana yang diidamkan oleh semua rakyat Malaysia.Tiada dskriminasi antara kaum,agama ataupun warna kulit.
Seterusnya,angah juga berharap agar Malaysia mampu berdiri setanding dengan negara-negara maju yang lain,agar MALAYSIA terus dihormati dan disegani oleh negara-negara sekeliling dan seluruh dunia.

Akhir sekali,selamat Hari Malaysia semua!! :) 


Nak join?? Klik Banner 
HADIAH:
10 Entri pertama akan dapat RM50.00 dari Santaikata.com

Bagi blogger yang ada fanpage, share artikel itu di fanpage korang dan 3 artikel yang mempunyai LIKE terbanyak akan dapat RM50.00 

TAMAT: 16 SEPTEMBER 2013 JAM 11.59 MALAM

7 ulasan:

 1. yup..betul tu angah
  moga terlaksana di masa hadapan
  isi tabung angah kat sini
  kalau free, jemput LIKE post ni:

  https://www.facebook.com/yumida00000/posts/446287318817861

  TQ :)

  BalasPadam
 2. moga Malaysia terus maju.
  Confirm dpt RM50 ni :)

  BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.