10 September 2013

Statistik DJH + BLOG



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ingat tak hari tu angah ada kata tentang mencari pengomen tegar blog DJH kan?? Siap ada ranking lagi..tapi sekarang kalau korang boleh tgok,mmg dah takda..

Sebenarnya bukan apa,angah nak buat surprise,means korang kena lah komen banyak2..pastu nanti bila dah masuk bulan baru,angah akan pasang widget tu selama 2 hari.So korang boleh tgok ranking korang.Apa yg pasti angah akan berikan ganjaran kepada mereka yg mendapat TOP 5 dalam ranking tu!! :D


Macam ni lah contoh utk ranking tu!! :D So korang kena rajin tau!! :)

Disebabkan blog DJH ni sudah kembali aktif selepas satu bulan tidak update entry langsung..maka ranking BLOG DJH semakin naik!! :) Apa yg boleh angah perhatikan,blog DJH sedang mendaki ranking ALEXA.Alhamdulillah.. 




Korang boleh tgok perbezaan daripada yg dulu..dengan yg sekarang :)


Syukur alhamdulillah..walau apa2 pun..angah akan tetap perbaiki blog ni pada masa hadapan.InsyaAllah.Angah tgh perbaiki yg mana angah mampu.Supaya blog DJH lebih maju pada masa hadapan. :)

Sekian

11 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.