28 September 2013

Taman Tasik + Masjid Negeri



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Petang tadi,angah berjalan2 di Taman Tasik Shah Alam.Untuk apa??Untuk hilangkan stress.Bukan apa..bila dah penghujung semester ni sure2 tension dengan final exam kan.So angah ras bila ada kelapangan ni..apa lagi tunggu?? REHATkan minda anda.


Apa yg angah nak katakan disini adalah why not..kita rehat2 beriadah..just jalan2 daripada terperap dalam bilik.walaupun ni first time angah jalan2 kat taman tasik ni..tapi memang best.Lepas jalan2 tu angah dengan kawan angah teruskan perjalanan ke Masjid Negeri.
 
Pemandangan bila malam..sangat cantik..bila kita nak rehat..apa kata berehat di rumah Allah??Alhamdulillah angah rasa tenang sangat.:) takpa...tinggal seminggu lagi angah di Shah Alam..

Sekian.

*Entry tentang peserta bloglist tadi adalah PESERTA..bukan PEMENANG lagi :D ada blogger yg ingat itu adalah pemenang..harap2 korang tak terfikir macam tu pulak :D 

2 ulasan:

  1. memang cantik...bagus beriadah nie..boleh hilangkan stress..lagi lagi tempat yang boleh mendatangkan kedamaian hati nie..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.