28 September 2013

Update Peserta Bloglist Oktober Fanpage




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Apa yg angah nak bagitau ek?Ha..pasal bloglist.Untuk bloglist kali ini,angah mencari blog2 di fanpage dan juga di blog DJH.So senarai untuk blog2 sertai di fanpage adalah seperti berikut.
  1. http://www.mojatcerewet.com/
  2. http://najah-razak.blogspot.com/
  3. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
  4. http://efatin-eman.blogspot.com/
  5. http://nurainothman.blogspot.com/
  6. http://balqisinsyirah.blogspot.com/
  7. http://lienliedot.blogspot.com/
  8. http://erynix.blogspot.com/
  9. http://mydreamhigh123.blogspot.com/
  10. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/ 
  11. http://syuraa-rashid.blogspot.com/
  12. http://www.cikguhailmi.com/
  13. http://ayzaadlyana.blogspot.com/
  14. http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com/
  15. http://www.sayaeesya.blogspot.com/
  16. http://hannaannnnn.blogspot.com/
  17. http://www.natasya-pink.my/
  18. http://alia-ali-ahmad.blogspot.com/
  19. http://aineddihar.blogspot.com/
  20. http://ynarazali.blogspot.com/
  21. http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/
  22. http://www.sheilashahfiekry.my/
  23. http://najahmustapa.blogspot.com/

Untuk pengetahuan semua,angah akan memilih 8 blog dikalangan blog2 diatas.Manakala lagi 17 blog akan dipilih dikalangan mereka yg menyertai segmen ini di blog DJH.So korang boleh tgoklah kan..yg mana lagi banyak kuotanya :D 

Sebenarnya segmen itu di fanpage sudah pun berakhir,jadi jika selepasini ada lagi blogger yg meletakkan link mereka..sudah tidak akan dilayan,manakala untuk di blog DJH..masih lagi berlangsung..korang boleh still join :D sebab esok adalah hari terakhir untuk korang join!! :D

 Apa lagi korang tunggu?? Terjah mereka2 di atas. :D

14 ulasan:

  1. Jom2 jgn x terjah..nape sya x tau angah cri bloglist ni..wuuu

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum angah. insyallah akan blogwalking bila free :)

    BalasPadam
  3. salam bro..tahniah sbb antara pemenang yg menang segmen aq...ur blog dlm bloglist aq skrg..tahniah.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam :) thanks :) tak sangka menang :D

      Padam
  4. ramainya dpt masuk bloglist
    tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg ramai..tpi pemenang belum tahu lagi :D

      Padam
  5. tahniah semua....
    cik akak tak de rupanya..hihi

    BalasPadam
  6. Blog saya tak seberapa sangat, banyak contest je ngeee ><
    http://twinkleeestar.blogspot.com/

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.