27 September 2013

Yeayyyyyy Giveaway By Fatnaaaaa

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak promote satu GA yg angah rasa sangat ohsem.Hadiah pun hebat dan yg paling best..syarat senang je.:) GA ni berlangsung dalam blog dan juga Instagram.Angah harap korang tertarik dan nak join :D






Syarat:

1. Follow blog fatnaaaaa and Rosie126_
2. Like fanpage:

3. Follow my instagram: @fatnaaaaa and my online shop: @Rosie126_
4. Buat entry tajuk "Yeayyyyyy Giveaway By Fatnaaaaa", give one question for me to be answered and make any catchy description for my online shop, letak banner and link kan semula dekat blog ini ye. Tag 3 orang dan pastikan dia tahu, pastikan.
5. Tinggalkan link korang dekat bahagian comment below yeay yeay yeay.

Hadiah:

1. Tribal top + Handmade charm bracelet + Topup RM5 + Bloglist + Review
2. Tribal top + Handmade charm bracelet + Topup RM5 + Bloglist + Review
3. Travel telekung + Topup RM5 + Bloglist + Review
4. Cute stuff { Ribbon sock + Sleeping mask } Bloglist + Review
5. Cute stuff { Ribbon sock + Sleeping mask } Bloglist + Review
6. Custom Made Phone Sticker
7. Black stylish shades

And...
3 winners will be selected randomly to win a doorgift. YEAYYYY

Pemenang akan dipilih berdasarkan "catchy description for my online shop", besides, the best catchy name will be use for my online shop trademark! Thank you thank you thank you.

Hope you guys will be helping me find some catchy trademark, cause im out of idea capacity :(

Anyway this giveaway berlangsung thru instagram too!



*Tolong menolong amalan mulia.

13 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.