18 Oktober 2013

Akibat Tak Backup Template Blog




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Korang perasan tak ada yg pelik di blog DJH?? Sebenarnya angah tak mahu edit pun,cuma angah nak godek2 dekat size sidebar je,tetiba tertekan something,dan blog terus berubah,dah la tak backup template dulu,so memang hancuss la.
Seterusnya tanpa melengahkan masa,angah mencari balik tutorial2 lama,dan edit kembali blog DJH seperti sebelum ni,tapi ada yg angah ubah,korang mungkin boleh cam kut???Hehe,kalau tak boleh pun takpa.
Angah buat perubahan dari segi warna tulisan dan juga border sidebar widget,selain tu rasanya tak ubah apa2 dah.
Secara kesimpulannya,backup template blog anda dulu sebelum melakukan apa-apa edit,walaupun nak godek2 sikit je. :D
Sekian.

*Jadi cantik pulak...hehe angah suka. 

9 ulasan:

  1. tapi still waran purple kan :)..salam jumaat angah

    BalasPadam
  2. thanks mengingatkan klu x main bedal je

    BalasPadam
  3. kene simpan la coding template ni kan..huhu

    BalasPadam
  4. ahahahaha ~ CP tak perasan la , mungkin CP tak kerap ke sini , lagipun perubahan kecil je kan ??? ehehe , btw singgah sini :)

    BalasPadam
  5. singgah sini.. sambil follow mollow.. itula.. pernah mngalami hal yg sama.. mmg hancus na patah tgn na mngoding balik.. skrg da blur bab2 na mngoding ni.. sbb edit html da laen sgt.. :( ade suggestion utk coding pakai edit html yg baru tu?? :) jmput singgah ke belog sambil follows.. :)

    BalasPadam
  6. azza kalau nak ubah2 template ney mesti azza kan copy paste template dulu kt word...kalau tak ok tak la risau sangat...

    BalasPadam
  7. Ada nampak. Sidebar dah lain sikit tapi maintain purple. Widget bertukar ke atas ke bawah.Hehe

    BalasPadam
  8. takpelah..masih ok lagi ni angah...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.