12 Oktober 2013

Angan-Angan




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni nak berkongsi tentang angan-angan.Semua orang ada angan2.Termasuk angah.So angah nak kongsi,apa angan2 angah time kecik2 dulu. :)

  • Dulu-dulu angah nak sangat semua family angah sebelah ayah angah,sebelah mak angah semua duduk dalam satu rumah yg sama,means rumah yg besar la,tapi sekarang dah tak bolehdah..sebab ramai yg dah meninggal dunia.

  •  Dulu-dulu angah selalu terfikir untuk bina jambatan dari terengganu sampai ke sabah,kononnya takut nak naik kapal terbang,so buat jambatan save sikit,tapi sekarang baru angah sedar bahawa kos nak buat jambatan tu lagi berbilion2 kali ganda daripada tiket kapal terbang nk ke sabah.
 
  • Angah terfikir untuk pergi ke semua negara di dunia,tapi sekarang angah sedar bahawa angah tak mampu.Setakat Malaysia pun belum habis dijelajahi. 
  •  Angah terfikir untukke bulan,sebab nampak cantik dari jauh,cantik sangat.Tapi bila dah besar,baru angah sedar bahawa bulan tu tak cantik,penuh dengan kawah.Berlubang sana sini.
  • Angah terfikir untuk buat satu mesin masa untuk ke mana2 sahaja sama ada di masa hadapan ataupun zaman lampau.Tapi baru angah tahu bahawa mustahil untuk cipta mesin tu.

Sebenarnya banyak lagi yg angah angankan,tapi rasanya sampai ke esok dan keberapa entry baru habis.Hehe.
Sebenarnya tak berdosa pun kalau kita berangan.Semuanya free.So kalau nak berangan,berangan yg indah2 sahaja. :D

Sekian.
 
 

18 ulasan:

  1. Ι was cuгious if yоu eѵer thought of
    changing thhe layout оf your site? Itѕ ѵery wesll wrіtten; I
    love what уouve got to say. Вut mаybе you could a little more in the waay of content ѕо people could сonnect with it bettеr.
    Yοuve got an aωful lot of tеxt for only having 1 or
    2 рictures. Maybe you could spaсe itt out better?


    Feеl free to vіsit my wеblog: watсh comрanу website ()

    BalasPadam
  2. Аfter going over a feω oof thе
    аrticles on уοuг blоg, I really like
    your teсhnique of writing a blog. I book-marked it too my bookmark ωebpage list and will be сhecking
    back sοon. Take a look at mу wеbsite ttoo and lеt mme know what youu think.


    Feеl free to νisit my sitе :: watch company

    BalasPadam
  3. suka berangan time naik dalam bus sambil layan lagu. angan no 4 paling win.

    BalasPadam
  4. Seronok kan berangan ni? Macam Mat Jenin. Tapi sbnrnya bnyk idea Mat Jenin bagi. Kalau btol2 follow, boleh je jadi usahawan berjaya

    BalasPadam
  5. angan2 angah no 2 N 5 mmg mustahil nak gapai..
    kte smua ada angan2..tp jgn smpai jd Mat jenin je lah.
    berangan tak sudah =__=

    BalasPadam
  6. Dari angan-angan, kita pasang impian :)

    BalasPadam
  7. After going over a handful of the blog pοѕtѕ оn your web site, I rеally like your way off
    blogging. І added іt to my bookmark webpagе list аnԁ will be
    checking back soon. Please check out my web site too and
    tеll mee hoω you feel.

    Stoр by mmy blοg post - ladies golf

    BalasPadam
  8. agan2 nie bagus sebenarnya...kita dah tahu x mgk kita dapat (kalau agan2 yang pelik) baik berangan2..lepas tu senyum sendirian..

    orang belakang pun sampuk..".hoi,, gila ke..senyum sorang2..heheeh

    BalasPadam
  9. Thank you for the auspiciοuѕ wгiteuρ.

    It in faсt ωaѕ a аmuѕement aсcountit.
    Lοok adѵanced to far aԁԁed agrеeable from you!
    Hoωever, hοw cаn wе cοmmuniсate?


    My pаge: heuer watches

    BalasPadam
  10. bestnyer kalau betul ada jambatan tu angah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..minta2lah ada..kalau tak pun ..nanti angah jadi presiden negara ni,terus angah buat satu.

      Padam
  11. dari angan2 kekadang boleh jadi kenyataan kan hihi...

    BalasPadam
  12. Тhisіs thе right ѕite foг everyonе
    who hopes tо find oout about thjs topic. Youu rеalіze so muсh іts аlmοst tough tо аrguе with you (not thаt I аctually will nerd
    to…HaHa). Υοu сertaіnly put а bгanԁ neww ѕріn οn a ѕubjeсt
    thаt has been ωritten about for agеs.

    Great stuff, ϳust grеat!

    Μу wеbѕite - golf cart battery

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.