24 Oktober 2013

Baru Sahaja Selesai Berzina??!!!

 Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Tanpa segan silu seorang perempuan bawah umur dengan selambanya memuat naikkan gambar dia dengan kekasihnya yang baru sahaja selesai berzina dengan status kontroversi


"YESS AKHIRNYA DAPAT TERUNA DIA. FUHH SELESA ^^)"

Apa nak jadi dengan budak-budak sekarang ini? Semakin hari semakin rosak. Pendedahan internet yang tidak terkawal mungkin mendorong mereka ke arah gejala maksiat.


*Tengah2 blogwalking jumpa entry menarik ni.Huh,komen angah,dah semakin teruk budak sekarang ni.Kalau lah adik angah sendiri yg buat mcm ni??Tak ke akan dibelasahnya dia sampai pengsan.IBUBAPA dah tak mainkan peranan dah ke?? Ish2.

9 ulasan:

  1. haha..tu la susah nk knl pasti teruna, kalau dara tu lainlah :P

    BalasPadam
  2. boleh plak tulis status cmtu... teruk betul lah.... jgn slhkan ibu bapa.. bdk2 sekarang yang perangai ntah pape... x ingt mak bapak ! fuhhh lega dapat marah :P

    BalasPadam
  3. Gadis si teruna dan dara ..isk3~~

    BalasPadam
  4. sangup mempertaruhkan maruahnya kat kalayak ramai..ish ish

    BalasPadam
  5. Hmm. Apa nak jadila sekarang. Kadang2 bukan sebab ibu bapa tapi sebab anak yang dah tak terkawal.

    BalasPadam
  6. subhanaallah..dah berzina nak bangga lagi..yang dok mengelike pun macam bengong je..

    BalasPadam
  7. heheheheh..entah apa2 budak sekarang ni..moga di beri hidayah untuk berubah..

    BalasPadam
  8. Teruknya .__. Org ckp kalau nak tgk Malaysia in 50 years time, look at the young generations now. Can u imagine Msia next time?? :O!

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.