16 Oktober 2013

Birthday Baby.




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni adalah hari kelahiran adik angah yg bongsu.Namanya Nura Azlyani bt Hassan.Dia lahir pada tanggal 16.10.2003,so means sekarang dah umur 10 tahun.
Apa yg menarik tentang adik angah ni,selalunya orang yg first time nampak dia,pasti tak akan menyangka bahawa dia adalah berumur 10 tahun a.k.a darjah 4.Semua orang pasti menyangka bahawa dia adalah tingkatan 1 mahupun 2.
Ini disebabkan badannya yg besar.Sebab tu la kut.Hehe.Satu lagi dia adik yg baik,kadang2 je jahat sikit,tapi biasalah tu,budak2 lagi kan??Angah dulu pun macam tu jugak dulu2.So yg tu je lah..
Angah dah beli dah hadiah dekat dia..Cuma tak bagi lagi,kena tunggu malam ni,So angah nak ucapkan selamat hari lahir baby...nama gelarannya di rumah.
Sekian. 

17 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.