21 Oktober 2013

Feed BLOG Lambat Update!!!



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Nampak kan apa yg terjadi??FEED blog lambat update.Tengok gambar kt atas tu,dah 41 minit baru nak update.Tak ke lambat sangat tu??
Angah ada juga usha blog2 yg jadikan blog angah sebagai salah satu bloglist mereka,apa yg angah dapat adalah lagi teruk!!! Entry yg sebelum tu iaitu Kampungku Banjir je yg wujud.17 hours ago.
Macam mana nak buat eh??Angah tak tahu la kenapa masalah ni terjadi.Kan dah spoil mood nak berblogging??Bila tgok blog ni je,asyik2 masalah yg sama.Angah dah tak tahu nak fikir macam mana.Korang ada solusinya??
*Tolong bantu saya.

15 ulasan:

  1. semingu ada juga beberapa kali blog kita kena mcm tu...sedih : (

    BalasPadam
  2. Tak tau kenapa. Update blog Angah yg naik dekat dashboard IM pun rasanya lambat sikit. Kadang2 naik 2 3 entry sekali walaupun Angah update tak serentak pun.

    BalasPadam
  3. dah 2 minggu BBL ada masalah feed ni. Angah try buka feedburner

    BalasPadam
  4. tu la..banyak kali jugak berlaku macam ni..

    BalasPadam
  5. pernah berdepan mcm ni
    sampai 1 hari dia x update, klo hanya bebrapa jam masih blh di consider
    tu la x reti sgt pasal nk atur benda ni
    yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

    BalasPadam
  6. blogspot macam ni memang lambat update. Ada penyelesainnya. Cuba cari kat google pasal lambat update. Ikut step tu, INSYA ALLAH lepas ni, google cepat index blog kita.

    BalasPadam
  7. saya tengah hadapi situasi yang sama sekarang.. tengah usha google cari jalan penyelesaian.. kalau blog awak dah kembali normal..share tips yaa macam nak buat macam mana...

    salam blogging.... http://upsidesdown.blogspot.com

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.