1 Oktober 2013

Konfiden + Yakin



Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua readers.

Alhamdulillah angah baru je selesai exam CTU hari ni di dewan yg sama macam hari tu.Dewan Agong Tuanku Canselor.Apa yg angah nak kongsikan adalah tentang budaya pelajar yg angah baru nampak,baru tau dan baru alami.
 Peperiksaan baru bermula..tak sampai 30 minit sudah ada pelajar yg dah mintak untuk keluar.Time tu angah baru terkial2 nak menjawab soalan objektif,sedangkan masih ada subjektif yg perlu dijawab.
Angah ingatkan sedikit je manusia yg macam tu,rupanya ramai lagi.Angah pandang je kawasan belakang..nah...berapa kerat je ada.Tapi bila tgok fakulti lain punya student yg duduk di bahagian tengah dan hujung sebelah kiri,diorang tk bangun pun sehingga habis exam.

So maybe korang pernah alami benda ni,tapi bagi angah benda ni baru sangat.Tak pernah kut time angah sekolah dulu ada pelajar yg keluar awal.Pengalaman yg menarik ni.Maybe yg keluar awal ni sudah yakin dan konfiden dengan jayanya.Sama2 kita tengok result nanti :D

Sekian


6 ulasan:

  1. kalau akak berkali-kali check jawapan takut salah...nak keluar awal gerun sangat

    BalasPadam
  2. Hehe..
    Besa dh angah.
    Shark pn pnah gak kuar awal.
    Tp xdok le stengah jam.
    xleh jawab kot yg kuar awal sgt.

    BalasPadam
  3. Tak pernah alami keadaan mcm 2..myb diorg confident kot blh jwb smua

    BalasPadam
  4. haha...tu ada 2 kmungkinan..yg 1st mungkin mmg dpt jwb...yg 2nd mmg x leh jwb..tp 30min awal sgt tu...aq exam 3 jam,pling cpt kluar pon 2 jam awal jekk...

    BalasPadam
  5. zaman sekolah selalu macam tu...tapi akak tak buat macam tu..hehehehe..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum. sekejap gila jawab kertas objektif. gila konfiden tinggi tu

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.