3 Oktober 2013

Last Paper Final Exam Sem 1



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah..angah baru je lepas habis paper terakhir untuk semester ini.Alhamdulillah..angah boleh buat dengan jayanya..Gambar kat atas tu adalah time malam sebelum paper theory..Ramai2 buat study group kat bilik angah.

So lepas ni angah dah takda kat Shah Alam dah.Angah dah kembali ke negeri kelahiran angah iaitu..KEDAH DARUL AMAN. :) Untuk pengetahuan semua angah akan balik esok hari iaitu hari jumaat. :) Tak sabar rasanya nak jumpa parents.

Sekian

29 ulasan:

  1. wah tahniah angah..mudahan result gempaq kan.
    hati2 balik kg esok :)

    BalasPadam
  2. teringat pula zaman2 belajar dulu...

    BalasPadam
  3. semoga perjalanan balik ke rumah dipermudahkan.amin~~ hehehe

    BalasPadam
  4. Teringat zaman belajar. Btw, semoga dapat result yang baik :)

    BalasPadam
  5. gdluck utk exam dh lepas tu angah
    hati2 perjlnn balik nnti
    selamat bercuti

    BalasPadam
  6. Good luck ! semoga result gempak habeh ahhhh wei , aiceh ! orang Kedah qupanya :D ~PEACE~

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks hidayah..mmg angah org kedah pun :D

      Padam
  7. goodluck ! kita pun dah final exam ,, tinggal tunggu result ! doakan saya gak ! hehehe ,, :D

    BalasPadam
  8. rajin belajar ye bro..faham sangat situasi cam tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. :) hehe rajin jugak..tpi mcm last minute study je..

      Padam
  9. semoga selamat sampai ke rumah ye angah....

    BalasPadam
  10. geng2 best student nie..
    hehe..
    slamat pulang ke kampung angah.

    BalasPadam
  11. jumpe lagi geng..hehe..sem 2..haha

    BalasPadam
  12. IM tinggal seminggu lagi. Harap harap boleh lah.
    Orang Jelapang Padi rupanya :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.