10 Oktober 2013

Mereka Tertanya-Tanya..



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Korang dah tgok entri INI .Untuk pengetahuan korang,entry itu telah menyebabkan orang tertanya2 siapakah perempuan itu??


Di atas adalah antara mereka yg tertanya2 siapakah gadis misteri itu.

Sahabat.Tu adalah kawan baik angah yg paling rapat time sekolah dulu.Boleh kata kami berdua sentiasa bersama sehinggakan ustaz kat sekolah pun marah.Nak KAPLE dengan dia??Memang tak la.sebab dia dah ada Kaple dia sendiri.Kami banyak persamaan.Dia dengan angah sama2 join kelas yg sama,sama2 jadi pengawas kat sekolah,sama2 masuk UITM,dapat kampus yg sama.Cuma dia amik kos LAW angah pulak MUZIK.Dulu dia dengan angah sama2 main muzik kat sekolah.Hehe.Rindu nak sembang2 dengan dia.Itulah kawan baik angah.
NURUL AQILAH BINTI AZMI 

17 ulasan:

  1. kawan baik ye angah...seronokkan ada kawan baik dlm susah dan senang..susah nak cari sebenarnya.

    BalasPadam
  2. Ooo….baiklah kini persoalan itu tlh terjawab :p

    BalasPadam
  3. Dah terjawab.
    Bestnya dapat kawan yang kongsi banyak perkara.

    BalasPadam
  4. owh..
    mcm shark ler ada gak kawan rapat pompuan,
    nk buat kapel rasa xler kot.
    sbb dh selesa hanya berkawan.
    rasa janggal nnti bila dah kapel.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2..haha walaupun rapat jaga juga pergaulan.

      Padam
  5. uh sahabat baik.. baguslah kalau macam tu

    recent post : CNBLUE Jadi BBF ke 250

    BalasPadam
  6. seronok ada kawan baik..susah taw nak dapat kawan yang baik

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.