25 Oktober 2013

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH : 25.10.2013


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Macam biasa,angah nak update rankign pengomen tegar blog DJH untuk setakat hari ini. Siapakah yg mendahului??Jom kita tgok. 

Seperti sebelum ini,akak Kathy masih mendahului carta dengan diekori rapat blogger Invisible Me.Blogger yg terkeluar daripada kalangan ini ialah blogger Yumida Huda manakala blogger yg naik ke kalangan ini ialah blogger Sheila Salim.

Untuk kalangan ini pula,blogger yg terkeluar adalah Leods Presla ,Deno,Ain Eddihar dan Yumida Huda manakala blogger yg baru masuk kalangan ini ialah rokot nuluhan,Cweet pinky dan juga NURSHAKIRA ABDUL HALIM.


Untuk kalangan ini pula ramai blogger yg baru masuk kalangan ini ialah deno,Leods Presla,TelingaBulat,zulhilmi tempoyak,Anis Hayati,Liza Licha.Manakala blogger yg terkeluar senarai ialah Mia Liana,Cik Kumbang,Nisha,Tiqa Ni Hye,ezrie idris,rokot nuluhan,cweet pinky,NURSHAKIRA ABDUL HALIM.

  • Blogger yg baru masuk carta ialah  blogger TelingaBulat,zulhilmi tempoyak,Anis Hayati,Liza Licha.
  • Blogger yg terkeluar carta ialah blogger Mia Liana,Cik Kumbang,Nisha,Tiqa Ni Hye,ezrie idris.
Terima Kasih semua yg tak putus2 hantar komen2 berguna anda.Tak sabar nak tunggu hujung bulan ini utk beri penghargaan kepada top 10 pengomen tegar.:D Jom komen2 di Blog DJH sampai pengsan. :D

Sekian.


16 ulasan:

  1. Wa Yumida tmpt pertama o....tahniah2...hehe....

    BalasPadam
  2. wahh tahniah angah...kita masih tangga ke3.thank's angah ;)

    BalasPadam
  3. waaaa..aku masih dalam list top 10 laa.. terima kasih angah dan tahniah kepada semua.. hehehe

    BalasPadam
  4. wah ranking pengomen pon ade ye...bolehlah bg award nnti..hehehe

    BalasPadam
  5. wah, terharunya >_<
    akhirnya saya tersenarai. thanks angah

    BalasPadam
  6. wah3, siap ada carta lagi... jom komen2 =)

    BalasPadam
  7. Waahh.
    Kak Kathy tetap di atas. Hehe
    Tahniah semuanya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe hampir dipotong!! :D hehe tahniah..

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.