17 Oktober 2013

"Saya bukan Aeril Zafrel."




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Nampak tak gambar kat atas ni?? Ni adalah akaun Twitter angah,kalau korang tgok bio pun ada tulis link blog DJH,cuma twitcon mmg mcm dia kan?? Tapi cuba fikir,takkan lah follower hanya seciput tu?? :D
Kenapa angah citer pasal ni??Hehe sebabnya,sejak angah buat akaun twitter angah jadi macam ni,ada seorang wanita yg hantar direct message dan bertanya macam2 tentang Wawa Zainal dan anaknya dekat angah.Tiba2 rasa macam artis pulak.Haha.
Selain tu,bila angah tweet,ramai pulak yg retweet atau favourite,kan dah famous sebentar??!!Bila angah retweet atau favourite tweet2 kawan angah yg lain,diorang ingatkan memang betul2 artis,mereka seronok sebentar,tapi lepas tu baru diorang tahu siapa sebenarnya :D 
 So kesimpulannya di sini,itu bukan akaun Aeril Zafrel,bukan fake akaun jugak,sebab bio dan tweet2nya tentang angah,tentang blog.langsung tkde kena mengena dgn Aerl Zafrel,dan satu lagi,angah hanya tukar twitcon mengikut musim,hehe so lepas ni nk tukar lgi :D
*Bukannya angah menipu,cuma ada yg terlebih percaya.Minta maaf ye. 


14 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.