2 Oktober 2013

Saya Sudah Review Mereka.



Assalamualaikum dan salam sejahtera readers :).

So hari ni angah nak buat review untuk entry yg semalam.Blogger terpantas..dan juga terakhir yg komen.. :)


 So blog yg paling pantas adalah http://www.amirahamer.blogspot.com/
Sebuah blog yg comel.Tapi bagi angah tulisan tu agak cerah sangat..dengan background warna putih,agak sukar untuk membaca entry2nya,tambah2 yg rabun mcm angah ni. :D Yg lain2 angah rasa dah cukup ohsem dan menarik!! Hurm..apa lagi tunggu?? Jom terjah blog ohsem ni.

Blog terakhir yg komen adalah http://invisiblenote.blogspot.com/.Kenapa blog yg bawah tu tk dapat??Sebab angah beritahu di situ..hanya sehingga pukul 10,so jom kita tgok..


Blog yg cantik dan menarik.Kaler purple,sama macam blog angah,apa yg angah tahu..tuan punya blog ni merupakan antara pengomen tegar untuk blog DJH ni.Hurm..:) Blog ni jugak mempunyai banyak entry2 menarik..seperti entry2 untuk mendownload drama melayu.Pendapat angah adalah teruskan berblogging sebab blog ada dah cantik dan ohsem :D

Sekian sahaja untuk kali ni.


19 ulasan:

  1. WAH...dah ketinggalan la pulak...

    BalasPadam
  2. haha... sikit je lagi tu! >.< Anyway, tahniah :3

    BalasPadam
  3. wahhhhh tahniah pada yang di review ni..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum angah. wahh bestnya review! hehe taniah depa berdua :)

    BalasPadam
  5. tahniah mereka di review angah..
    tak sempat nak join :)

    BalasPadam
  6. hahahaa...lebih 10 minit =P

    tahniah kpd mereka yg direview =)

    BalasPadam
  7. congrats utk blogger yg bertuah tu :)

    BalasPadam
  8. nom 3?
    adeh...
    cepat btuil mereka nie.

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.