28 Oktober 2013

Soal Jawab Fanpage DJH : 6 BLOGSKIN??




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kembali lagi ke segmen soal jawab di fanpage DJH.Seperti biasa,akan ada soal jawab di fanpage,jadi inilah soalannya. Apa pendapat korang??

Dibawah ni adalah pendapat 2 orang pengelike fanpage DJH.Bagaimana pulak dengan pendapat korang??Apa perbezaannya eh?? 



Bagi angah,angah pun tak tahu.Tak tahu nak beza macam mana.Maybe sebab angah tak guna blogskin??Angah guna yg lain.Hehe.Pendapat korang??

6 ulasan:

  1. Blogskin lebih cute, tapi kadang2 terlebih "make up". Font pun slalu kecik and biasanya tak guna yang standard. Mata kita dah biasa dgn standard fonts, susah nak baca. Hohoho. Blh diterima ke tidak? Haha.

    BalasPadam
  2. hehehehe..susah sikit guna blogskin..kdg2 nak komen pn susah..

    BalasPadam
  3. Blogskin kena pakar coding memang menjadilah.

    BalasPadam
  4. blogskin atau blogspot ? ke blogskit atau template ? . . saya guna blogspot . tapi coding saya guna blogskin :) template saya tak reti guna .

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.