7 Oktober 2013

Soal Jawab Fanpage DJH : 5 : BLOG HILANG??



BLOG TERPADAM DAN TERUS HILANG??

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Pernahkah korang mengalami kejadian seperti ini??Argghh sangat teruk bagi angah.Korang pulak macam mana??Di bawah adalah mereka yg menjawab dan memberi pandangan di fanpage DJH.




Bagaimana pendapat korang??Pendapat angah kalau jadi macam ni,angah akan rest sekejap berblogging,kecewa dengan apa yg berlaku.Lepas tu angah akan mula balik..atau cari hobi baru selain berblogging :D 
Sekian.

Soal jawab sebelum ini SINI

15 ulasan:

  1. mestila stress...paksala buat blog baru.mula dari bawah balik

    BalasPadam
  2. Frust tonggeng kalu jd btuil2.
    Maki hamun puas2 dulu.
    Pastu br wat baru.

    BalasPadam
  3. mintak di jauhkan. tapi apa punca blog hilang?

    recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

    BalasPadam
  4. erk.. kalau deno mesti nangis

    BalasPadam
  5. stress satu hari....blur tak tahu apa nak buat....

    BalasPadam
  6. Mesti stress, sedih semua ada.
    Berhenti blogging kejap sampai rasa ada mood untuk blogging balik.
    Minta jaauuuhhh..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.