24 Oktober 2013

"Terima Kasih Blogger Mialiana."




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebenarnya 2 hari belakangan ni angah agak sibuk dengan urusan angah,so menyebabkan angah tk dapat update blog dan natijahnya pageview menurun.Tapi tak apa la.Angah harap bolehlah angah berblogging seperti biasa lagi.

FEED BLOG dah pulih?? Entahlah,hehe angah ada tanya seorang blogger suka bantu blogger lain iaitu KAK MIALIANA. Dan alhamdulillah,Kak Mia bantu angah.

Kat atas ni adalah conversation antara angah dan Kak Mia.Secara jujurnya angah nak beritahu korang,Kak Mia memang best,sanggup bantu blogger newbie macam angah.Angah memang respek dengan blogger Otai macam Kak Mia. :D
Akhir kata,tak rugi berbaik dengan blogger-blogger lain. 


9 ulasan:

  1. oklah..itu hari ada mintak tlg dgn kak mia, tp tdk dapat d tlg, sob..sob

    BalasPadam
  2. alhamdulillah, rezeki nk upkan blog... Kak Mia memang baik hati.. :)

    BalasPadam
  3. ooo..bagusnye..dh settle masalah

    BalasPadam
  4. Alhamdulilah. Tak rugi berkongsi tips. BBL pun selalu prob dgn feed ni. Thanks angah

    BalasPadam
  5. alhamdulilah ada orang yang sudi membantu kan :)

    BalasPadam
  6. tahniah..akak pn alami feed blog lambat update ni..:(

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.