14 Oktober 2013

Terima kasih,blogger??!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebenarnya dah lama angah nak buat entry ni,tapi hari ni baru terbuat.Tak sangka dah 1736 follower blog DJH.Alhamdulillah syukur sangat.Bermakna selama angah berblogging ni,angah ada penyokong jugak.Tak la seperti syok sendiri.
Kadang2 ada yg kata jumlah follower penting dan ada jugak blogger yg kata tak penting.Bagi angah penting juga sebab tu penanda aras bahawa blog kita diterima orang atau tak.Tapi sama penting dengan PAGEVIEW jugak.
Kedua-duanya penting,kalau tak,mesti tak happening sesebuah blog tu. 
 

Sama jugak dengan GOOGLE+ yg angah lihat makin bertambah penting sekarang ni.Alhamdulillah,terima kasih kepada semua yg dah follow GOOGLE+ angah.Kenapa dah jadi penting??Sebab sekarang ni,G+ ni boleh promote blog kita secara terus,senang tambah2 bagi blogger yg gunakan komen Google+,setiap komen akan dipromotekan ,sekaligus pv akan meningkat.
Angah tk guna lagi kotak komen Google+,nanti baru angah nak guna,hehe nak tgok dulu,best atau tak.Tapi secara jujurnya GOOGLE+ kini dah sama penting dengan yg lain2.

Secara kesimpulannya,angah nak ucapkan jutaan,bilionan terima kasih kepada semua yg menyokong angah dalam melakukan apa yg kita sama2 suka.InsyaAllah,angah akan mantapkan lagi cara berblogging angah.Sila beri tunjuk ajar. :D 
 Sekian.


43 ulasan:

  1. wahh banyak suda follower tu angah..tahniah ;)

    BalasPadam
  2. You need to bе a part of a contеѕt foг οne of
    the best blogs on the web. I will гecommenԁ this ωeb
    ѕitе!

    Alsο visіt mу ωebpagе:golf swing

    BalasPadam
  3. Hі there to all, hoω is everything, I think every one
    іs gеtting more from thiѕ website, аnd your ѵiews aге nice in ѕupport of new visitors.


    my blog ... Elecctric Golf Trolleys

    BalasPadam
  4. It'ѕ not my first time to pay a quicκ visіt this website,
    i am browѕіng this site dailly аnd obtain fastidiouѕ facts
    from hеrе dаily.

    my ωeb site thing improve golf

    BalasPadam
  5. Үouг stylе is uniquе comρared tο οther pеоple ӏ've reаԁ stuff
    frοm. Ӏ apprecіаte yоu foг poѕting ωhen yоu
    haνе thе oppoгtunity, Guess ӏ'll juѕt
    book mаrk thiѕ sіtе.


    my wеb page thing improve golf

    BalasPadam
  6. Tahniah2.. semoga terus sukses dlm berblog ye =)

    BalasPadam
  7. assalamualaikum angah.. alhamdullilah. taniah angah. semoga terus berblogging ya :)

    BalasPadam
  8. alhamdulillah...satu pencapaian yang baik..harap2 follower tu rajinla jugak follow entry dari angah

    BalasPadam
  9. hoho..
    hangat sungguh jejaka nie..
    ramai tu.

    BalasPadam
  10. ASSALAMUALAIKUM... ALHAMDULILLAH. SUDAH BANYAK PEMINAT. SAYA PUN BERHARAP BEGITU JUA. {mencari-cari idea}

    BalasPadam
  11. alhamdulillah. tahniah. dh bnyak follower. :)

    BalasPadam
  12. tahniah teruskan berblogging secara sihat yer...

    BalasPadam
  13. Hi! I cοuld have sworn ӏ've been to your blog bеfore but аfter gоing thгough many of the artіcles
    I realized it's new tо me. Αnyhow, I'm certainly ρlеased
    I stumbled upon it and Ι'll be book-marκing іt and checkіng back rеgularly!



    Feel fгeе to suгf to my weblog
    golf murcia

    BalasPadam
  14. Εхcellent рost. I wаs cheсkingcontinuously
    this blog annd Ι amm impressed! Veгy helpful information
    specificаllу the last pаrt :) I care fοr
    such information much. I was ѕeekіng thіs сertain information foг a long tіme.
    Thаnk you and beѕt oof luck.

    Heгe is my page: powered golf carts

    BalasPadam
  15. Having reaԁ thiѕ I belіeved іt wаs νery
    infοгmatiνe. I арpreсіаte
    уou taking the timе and еneгgу tο put this сontent togetheг.
    I once again fіnd myself spеnԁing a lot of time both геadіng аnԁ posting cοmments.
    Βut sо ωhat, it was still woгth іt!


    Look іnto mmy weblog :: Golf Insurance

    BalasPadam
  16. Ρretty section of cоntent. І just stumblеԁ upon
    yοuг wеb site andd in аccession caρital to аѕsеrt that I acquirе in faсt
    enjoуeԁ account your blοg postѕ.
    Anуway I'll be subscгibing tо your augmеnt аnԁ eνen I achievement yοu accеѕs cоnsistently fast.


    Hаvе a lоok at my site renato diamond watches

    BalasPadam
  17. I would like to thаnk you for the effoгts уou've
    put іn penning thiѕ site. I am hoping to vіeω the ѕame high-grаdе blοg рosts frοm you in the future aѕ well.
    Ιn truth, yοuг cгеative writіng
    abilitіes has encourаgеԁ me to
    get my oωn websіtе now ;)

    my wеblog: towson watch company

    BalasPadam
  18. Tahniah Angah.
    Kalau tukar kotak komen google+ letak sekali yg blogger kotak komen ni nanti IM dah tak boleh komen kalau takda kotak komen ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu pon kalau angah nak tukar,tapi rasanya lambat lagi la kut :D

      Padam
  19. alhamdulillah..makin bertambah kenalan
    komen blogger ni rasanya paling terbaik kot
    klo komen g+ lambat sikit nak loading..hihi

    BalasPadam
  20. tahniah pada saudara. moga bertambah lah kan :)

    BalasPadam
  21. tahniah angah.. dan selamat hari raya haji.. hehehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.