19 November 2013

Bercium,Ber**** di Twitter??





Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Anda ada twitter??Hehe.Kalau tgok gambar di atas tu,itu adalah twitter angah.Alhamdulillah setakat ni dah 555 follower :D Alhamdulillah.Biarpun taklah sampai beribu riban.Tapi setakat ada follower tu pon dah oke.
Apa yang angah tengok sekarang ni dalam laman sosial macam Twitter,ada sejenis manusia yang suka mereka difollow.Dan apa yg lagi menyampah adalah Twitcon yg terlalu sexy,kemudian membuat tweet agama.Nampak munafiknya disitu. 


Walauapapun,angah tak boleh nak cakap apa sangat.Sebab for sure ramai yang akan membash angah dikemudian hari.Yelah,sampaikan upload gambar bercium,ber****,semuanya dah ditunjukkan.Bila kita bersuara terus dibash.Masya Allah.
Dunia sudah diakhir zaman,sama-samalah kita mempertingkatkan amal.Supaya tidak menyesal di kemudian hari.InsyaAllah. :D
Sekian. 

8 ulasan:

  1. engak ada tweet2...sebabnya kang xterlayan mcm2 kerenah mnusia ni

    BalasPadam
  2. saya setuju apa angah ckp tu. ade yg nk kita follow dye. biler dh folow, dye unfollow kita. sabor je lah :(

    BalasPadam
  3. laman sosial jadi tempat bahan dedahan maruah mereka plak kan..Nuzubillah.
    done klik iklan celcom :)

    BalasPadam
  4. Macam-macam ada dah sekarang -.-

    BalasPadam
  5. ingt la pada die bile buat dosa tuh supaye segera bertaubat.

    BalasPadam
  6. shark x larat nk layan suma,
    stakat ni cukup ler FB,
    lgpun dop pandai sgt nk twet nie.
    hehe.

    BalasPadam
  7. twitter mmg kathy xlyn sgt walau ada akaun..password pn dah lupa..hehehe..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.