12 November 2013

Earning KOMLI meningkat naik??



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sejak angah menggunakan khidmat iklan KOMLI,alhamdulillah earning makin menaik.Meskipun taklah sebanyak macam dengan Nuffnang dulu.Lagipun masih terlalu awal untuk angah mendapat earning sebanyak Nuffnang yg angah rasa masih sedikit.
Walauapapun,angah tgok earning yg semakin meningkat setiap hari.Alhamdullillah,nanti kita tgok lagi sebulan ada tak perbezaannya??

 Cara Daftar Komli
  • Tekan sini  Isikan butiran-butiran dalamnya.
  • Kemudian submit. 
  •  Lepas tu nak buat apa??Tunggu dapat email daripada pihak Komli je lah!! :D
Angah still ternanti-nanti apakah kelebihan Komli berbanding yg lain??!!Hehe..
Kalau ada yg berminat,jom sama-sama berubah!! ehehehe..

 Klik sini untuk join GA terbaru daripada DJH

17 ulasan:

  1. Baru nak tanya Angah macam mana dengan komli. Masih terfikir2 jugaklah.

    BalasPadam
  2. bila sye daftar dgn nuffang,baru tahu pasal komli dari blog angah.tak boleh curang dah hehe.tp de org ckp nuffnang nie mcm kedekut skit?yeke?haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh takpa..jgn curang tau!!jgn jadi mcm angah

      Padam
  3. tahniah angah..kita masih still d nuffnang,baru lagi kan :)

    BalasPadam
  4. tahniah angah..kita still kat nuffnang lagi baru dekat 3 bulan lebih ;)

    BalasPadam
  5. Belum nak curang lagi.....doa agar angah berjaya.

    BalasPadam
  6. baru jer daftar komli, dah dapat emel untuk pengesahan..
    nak tunggu feedback bagus ke tidak dulu.. ;)

    BalasPadam
  7. tahniah2, nti update la mna lg best komli ke nuffnang :)

    BalasPadam
  8. wah alhamdulillah angah
    moga makin murah rezeki angah

    BalasPadam
  9. Fae nak try komli tapi not soon hehe blog belum 'pemes' bhahaha :p

    BalasPadam
  10. terdetik niat nak join komli tapi risau pulak performance blog tak stabil. BBL akan selalu follow up angah tuk entri earning dengan komli

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.