19 November 2013

Fanpage Blogwalking




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Beberapa hari sebelum ini,angah ada membuat pengumuman di fanpage.Pengumuman apa??Hehe,seperti yang sudah tertera dalam gambar di atas.Apa yang angah nak lakukan dengan semua fanpage-fanpage tu??
Sebenarnya,angah nak buat fanpagewalking.Macam mana tu??Ya,selalunya kita berblogwalking,apa kata kita berfanpagewalking pula.Macam best je kan??Hehe.Jom2..
Cara-caranya : Like fanpage tu,kemudian klik link fanpage tu dan terus ke fanpage tu :D Kan dah berfanpagewalking?? :D Mudah jer.
 
Okay,sebanyak 26 fanpage telah menyertai fanpagewalking ini.Alhamdulillah ramai jugak!!Angah sesaja je nak tgok ramai tak yg alert.Alhamdulillah ramai jugak yg alert.Tapi ada jugak yg letak link blog.Ada jugak yg letak link fanpage yg tak betul.Harap maaf,angah hanya letak yg betul-betul sahaja :D Mungkin lain kali pulak!! :D Jom fanpage Walking.
Sekian 

9 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.