19 November 2013

Kuasa Media Sosial





Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Pengajaran yang boleh kita ambil adalah,jangan sebarkan sesuatu berita selagi ianya belum disahkan.Kalau tak,fitnah jadinya.
Bila dah betul-betul sahih,barulah sebarkan.Kalau setakat ingin dapat PAGEVIEW yg lebih semata-mata sesuatu kes itu sedang hangat diperkatakan,ingatlah bahawa ganjaran yg menanti di akhirat akibat memfitnah dengan melulu.
Btw,harapnya kes ini dah ditutup.Tak perlu lagi nak dihebohkan.Sekarang ni time untuk kita bergembira.







Sekian.Gambar sekadar untuk bergembira :D

7 ulasan:

  1. teringat kes villa nabilah yg mcm2 versi

    BalasPadam
  2. haah btl tu angah..yg hf nokia dgn kamera tu kelakar :D

    BalasPadam
  3. bkn fitnah tp berkongsi.. bila dh kluar fakta sebenar mereka pn ttp akan update fakta sebenar kejadian tu kn :)

    mengenai pageview tu org ckp 'smbil menyelam minum air' , lumrah kehidupan mmg bgtu bkn saja di blog tp jg dunia realiti..

    hanya pendapat, wallahualam...

    p/s : pict no.2 yg hp nokia ngan kamera tu btl2 menghiburkan :)

    BalasPadam
  4. hati2 ketika sampaikn info di laman sosial...

    BalasPadam
  5. tulah...berhati2....tak pasti....perlu kreditkan kepada pemilik asal...

    BalasPadam
  6. Macam-macam terjadi dah sekarang. Banyaknya sebab media sosial lah..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.