2 November 2013

KUASA PENGGUNA FB




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Nampak tak gambar kat atas ni?Angah menggunakan aplikasi yg semakin mendapat perhatian pengguna FB.Aplikasi ini diberi nama BITSTRIPS.
Anada dah gunakan aplikasi ini?Kita boleh mencipta kita punya karakter sendiri dan YG PALING BEST kita boleh buat scene sendiri.Contohnya macam kat atas tu.Hehe.Apa-apapun tak salah menggunakan aplikasi di FB.
Yg penting kita pandai jaga diri dan tak gunakan FB secara negatif.
Sekian. 
 
 

5 ulasan:

  1. haah betula tu tapi kita belum pernah try lagi

    BalasPadam
  2. semakin widely use ye bitstrip app ne hihi

    BalasPadam
  3. smua org pun sibuk guna that app...ceh ! haha

    BalasPadam
  4. hehehe..blm prnh try apps ni lagi angah...mcm best akak tgk..

    BalasPadam
  5. Apps ni dah makin memenuhi timeline..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.