1 November 2013

Maharaja Lawak Mega 2013 Kekal Format Lama



"Kembali menemui peminat program lawak, Maharaja Lawak Mega 2013 masih mengekalkan format lama sama seperti edisi yang sebelumnya. Kelainan pada kali ini lebih tertumpu kepada kehadiran muka baru selain kolaborasi para pelawak dalam pembentukan sesebuah kumpulan.
Masih mengekalkan Dato’ Ac Mizal sebagai pengacara utama, pentas Maharaja Lawak Mega 2013 bakal menyaksikan penyertaan daripada tiga buah negara iaitu Malaysia, Singapura dan Indonesia. Seramai 13 buah kumpulan bakal bersaing dengan tujuh buah kumpulan baru dibentuk untuk merebut gelaran juara Maharaja Lawak Mega 2013. Kumpulan baru yang dibentuk termasuklah Wala,Comey, Osama, Tulang, Bocey, Kucai dan SYJ.
“Jadi mereka bebas untuk memilih sesiapa sahaja ahli kumpul kali ini untuk dan kami turut percaya setiap kumpulan punya kelebihan dan keistimewaan mereka yang tersendiri,” ujar Encik Khairul pendek.
Juara Maharaja Lawak Mega 2013 bakal membawa pulang hadiah lumayan berupa wang tunai sebanyak RM500,000 manakal tempat kedua dan ketiga masing-masing membawa pulang wang tunai RM250,000 dan RM150,000. Turut diperkenalkan semula aplikasi permainan percuma kepada pemilik telefon pintar Android dan iPhone dengan kemaskini terbaru permainan ‘Mana Naga?’ " SUMBER

Pertandingan yg cukup hebat kembali lagi!!Dengan muka-muka baru.Tak sabar pulak nk tgok.Haha.Tapi semestinya bila time awal2 sure tak cukup kelakar lagi.Bila dah nak dekat habis,baru best.Apa yg epnting dengan berlawak dah boleh kaya-raya.Nampak tak?? Betapa rezeki tu ada di mana-mana.Hanya kita je yg nak kena pandai cari.

Sekian.

9 ulasan:

  1. ada lagi ker...
    rasa macam dh xnak tgk dh..
    kompom lawak yg sama je nnti.

    BalasPadam
  2. Nak tengok sapa paling lawak kali ni.

    BalasPadam
  3. tengok jangan tak tengok....salam blogging.

    BalasPadam
  4. TEam yg x sabar menanti... os + isma , sepahtu, n yg muke cm jep tu...huhuhuhhu

    BalasPadam
  5. hihi...cik akak nak tengok juga lah...bila mula dik :)

    BalasPadam
  6. suka tgk MLM.... mesti juara musim kali nie sepahtu... hehe...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.