21 November 2013

Nak Tambah Follower??




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
 Nak tambah follower?Hehe,semalam angah ada post sesuatu di fanpage.DAn alhamdulillah angah dah mendapat 40 blog dan jumlah followernya sekali. :D Terima Kasih.Apa yang angah nak buat sebenarnya??
Sebenarnya angah nak ajak anda semua untuk sama-sama follow blog2 ini supaya bertambah bilangannya.Mungkin anda belum follow lagi??Atau anda sudah follow??Motif utama angah buat adalah untuk memberikan blogwalking khas kepada mereka semua.Ada yg nak join jugak??Boleh2,tinggalkan link blog beserta nombor Follower semasa di ruangan komen.
Apa lagi tunggu??Follow + Blogwalking. 

  1. http://tengkubutang.blogspot.com/  1663
  2. http://kisahhidupteto.blogspot.com/  98
  3. http://eyfawonderland.blogspot.com/  470
  4. http://emilyiabatrisyah.blogspot.com/  138
  5. http://www.erazfadli.com/ 4118
  6. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/ 1435
  7. http://dingraphic.blogspot.com/ 677
  8. http://balqis-sarah.blogspot.com/ 225
  9. http://ayzaadlyana.blogspot.com/ 181
  10. http://thesunshinesgirl.blogspot.com/  83
  11. http://blogashalya.blogspot.com/ 252
  12. http://alia-ali-ahmad.blogspot.com/ 738
  13. http://twinkleeestar.blogspot.com/ 482
  14. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/ 2467
  15. http://vaneelea.blogspot.com/ 543
  16. http://walkstatic.blogspot.com/ 1220
  17. http://dhia-manja.blogspot.com/  430
  18. http://leenoraimy.blogspot.com/ 91
  19. http://eryati.blogspot.com/  2316
  20. http://syaza-applemints.blogspot.com/  886
  21. http://budakakimaginasi.blogspot.com/  1476
  22. http://sipujanggamuda.blogspot.com/ 446
  23. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/ 844
  24. http://chenta-taugeh.blogspot.com/ 158
  25. http://amirrusyaidi98.blogspot.com/  485
  26. http://natasya-pink.blogspot.com/ 1022
  27. http://anumbaidurah.blogspot.com/ 121
  28. http://aidilzaki55.blogspot.com/ 60
  29. http://sukasukianiss.blogspot.com/ 359
  30. http://arinalola.blogspot.com/ 821
  31. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/ 1181
  32. http://www.cikguhailmi.com/ 391
  33. http://www.azhafizah.com/ 5068
  34. http://dianarashid92.blogspot.com/ 290
  35. http://moustachelover0410.blogspot.com/ 265
  36. http://iamizzahzakaria.blogspot.com/ 983
  37. http://worldeddyobby.blogspot.com/ 19
  38. http://sharifahamarina.blogspot.com/ 690
  39. http://jejakasombong.blogspot.com/ 52
  40. http://zanahassan-zana.blogspot.com/ 1132
  41. http://peningkah.blogspot.com/ 416
  42. http://dumbtwit.blogspot.com/ 1216
Kepada yang tak tersenarai tu tak apa,mungkin lain kali korang boleh alert apa yang angah buat di fanpage?? :D Sebab sekarang ni angah selalu buat pengumuman di Fanpage :D
Sekian. 

12 ulasan:

  1. Mestila nak nak nak dan nak! Cuma keje cri follower je mcm lembs sikit.haha..budget diva sungguh.lalala

    BalasPadam
  2. saya join...http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com....

    BalasPadam
  3. byknya followers org lain hihi... sy budak baru bljr :) no. 16 itu sy

    oya, jom join segmen ni :

    http://walkstatic.blogspot.com/2013/11/segmen-2-minute-thursdays.html

    BalasPadam
  4. Ok set! Terjah sekarang juga.. HUHU :)

    BalasPadam
  5. 20% je yang dah follow..hehehe...nnt boleh jalan-jalan :)

    BalasPadam
  6. Yeayyy second highest! Nak tambah followers lagi! Hehe jom blogwalking sekarang

    BalasPadam
  7. sy yg nombor 18 tu.. hihihi.. tq angah .. bertambah jugaklah followers sy.. :)

    BalasPadam
  8. bagus jgk peluang macam ni . :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.