7 November 2013

Pengumuman untuk semua blogger!!??


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Angah cuma nak cakap kepada anda semua bahawa cepat2!!Segmen dah nak ditutup!!Segmen apa??Ala segmen review 100 blog tu!!Alhamdulillah dah ramai yg join..tapi angah perlukan lagi ramai!! :D Macam mana nak join???
  • Dah like?? Klik link2 Di bawah ini. *Tunggu sehingga loading habis.
Link | Link
 Semua peserta {*diharap jujur } akan di review blog mereka.Angah mencari 100 blog untuk direview!!Kalau lebih lagi terbaik!! Review Mega.Syarat senang kan??
Harap ada yg join,sebab hadiahnya hanya adalah REVIEW BLOG. Anda nak kena review Free??
 JOM sama-sama support angah!!Siapa yg tak nak kena review FREE kan??Angah harap ramai yg join!! Dah nak tamat pada 12.30 malam ni!!??
 

5 ulasan:

  1. wah siap ada pengumuman macam nak raya ni :D..tahniah mesti ramai yang suda join..kita ada termasuk suda ke ?

    BalasPadam
  2. hihihi...macam raya je....tahniah...lanjutkan masa lagi.

    BalasPadam
  3. x sabar~sabar~ mana taw sangkut.. hehehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.