7 November 2013

"Permohonan Kolej Berjaya."

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah..akhirnya penantian selesai jua.Angah dah berjaya dalam permohonan kolej! Cuma kolej kali ini ditukarkan ke kolej Meranti,tak pe. Dekat je dengan kolej yg lama.
Kenapa angah nak sangat kolej?? Masih ingat dengan entry angah sebelum ini?? Angah nak sangat kolej sebab angah rasa kolej lagi best daripada duduk rumah sewa.Ye la.Ketika duduk di asrama adalah satu pengalaman yg susah untuk kita jumpa.Sebab tu angah nak sangat kolej.
Selain itu,dekat Kolej jugak ada WIFI free,jadi senang la untuk angah berBLOGGING dengan senang hati hehe.Kemudahan yg disediakan.Free pulak tu untung pelajar2 Diploma.Sebab tu angah happy sangat bila dapat Kolej.
Result yg baru keluar je petang tadi.Terima kasih.Maybe semester ketiga angah dah tak duduk Kolej??Maybe..hehe..
Sekian. 

11 ulasan:

  1. Congrats! WIFI free itu mmg kesukaan setiap insan. Haha.

    BalasPadam
  2. Tahniah angah dapat duk kolej..bljar rajin2 ya :)

    BalasPadam
  3. wifi uitm laju ke siput ke ok?
    wifi kolej MG dlu xlaju lgsg, and ada part xcover lgsg wifi ..
    sakit hati je ..huhu

    BalasPadam
  4. wifi free tu le best...dapat blogging...dapat le selalu singgah kat blog saya...sukanya saya.

    BalasPadam
  5. bertuah korang dapat kemudahan macam tu taw.bersyukur dgn apa yg kerajaan dah sedia kan..hehe...hostel sye dlu tkde wifi bagai..hehe..kolej swasta memang lain mcm la kan

    BalasPadam
  6. alhamdullilah tahniah angah...belajar baik2 :)

    BalasPadam
  7. Tahniah....berlajar elok-elok...kasi score...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.