15 November 2013

Ranking Alexa Blog DJH 15.11.2013





Assalamulaikum dan salam sejahtera.
Angah rasa sedih dan gembira dalam masa yg sama.Sebab apa?Ranking ni ada yg naik dan ada yg turun.Siapa yg tak sedih kalau ranking semakin teruk?Hehe.Tapi tak perlu seidh sangat-sangat pun,sebab Alexa Rank memang macam tu.
Global Rank : 247,152

Malaysia Rank : 1,922


 Global Rank semakin bagus,manakala Malaysia Rank semakin teruk.Tapi angah rasa prestasi sekarang adalah dalam keadaan yg terbaik.Angah still boleh maintain kan ranking untuk berada di bawah 2000.InsyaAllah,angah akan improve lagi ranking.
Thanks kepada semua yg menyokong angah. 

8 ulasan:

  1. kasi maintain angah punya ranking ;)

    BalasPadam
  2. terbaek angah..
    shark punya masih 2k..
    hehe..

    BalasPadam
  3. tahniah....!! semakin naik ranking global....

    BalasPadam
  4. x apa angah.. teruskan lagi.. heheheh.. apa2 pun tahniah~ hehehe

    BalasPadam
  5. tahniah, moga terus sukses ye :)

    p/s : ada tips nk maintainkn rank alexa?

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.