4 November 2013

Ranking Alexa Blog DJH : 4.11.2013


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni angah nak update ranking Alexa untuk setakat hari ini.Ranking agak merosot berbanding hari sebelum ini.Semakin bertambah nombor bermakna semakin teruk..Ini semua disebabkan angah takda mood untuk berblogging tempoh hari.Tapi insyaAllah akan ranking akan turun balik,sebab masalah pun dah selesai.
Global Rank : 270,524,811

Malaysia Rank : 1,861


Ranking bagi GLOBAL semakin bagus manakala ranking di Malaysia agak teruk.Tapi takpa,insyaAllah akan usaha lagi.Terima kasih kepada semua yg menyokong DJH.
Sekian.




12 ulasan:

  1. x apa angah... nnt naik la balik rangking tu... n mood blogging tu kasih Up lagi.. hehehehe...

    BalasPadam
  2. blogwalking....angah pun kena rajin blogwalking kawan-kawan yang lain.

    BalasPadam
  3. Erm.. blog DJH lebih ok drpd blog Aisyah..

    Klu blog Aisyah dlm Malaysia rank dlm 2 ribu lebih.. x lgi klu global rank -_- .. 2 juta setengah..hehe.. dh tersasar jauh! Btw, just always happy blogging ;) Try to up the traffic blog.. Amin..

    BalasPadam
  4. tahniah! mcm sy masih terlalu jauh di belakang. nak masuk web alexa pun segan..^^

    BalasPadam
  5. Cik akak pun macam nie juga dik...kekadang ok ....kekadang...hihi

    BalasPadam
  6. tak apa angah tu bukan penghalang yang penting banykkan usaha pasti berjaya :)

    BalasPadam
  7. Petingkat mana tau boleh jadi tiga angka ja untuk yg dalam Malaysia :)

    BalasPadam
  8. Dengan teknik yang simple, akan turun ke angka bwh 100K secara perlahan-lahan..:)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.