1 November 2013

Result Exam SEMESTER PERTAMA!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah.Angah dah update bloglist.Angah juga dah umumkan pemenang pengomen tegar DJH untuk bulan Oktober.Selain tu,angah juga dah kembali dengan mood berblogging.Selain dah lulus test JPJ.
So sekarang nak cerita tentang result Semester Pertama.Result ni masuk dalam emel time tgh malam.Bila dapat je result tu,rasa macam tak percaya.Tapi rasanya berbaloi dengan apa yg angah dah lakukan sepanjang semester ini.
Alhamdulillah..angah selalu ada kat fakulti sampai ke malam.Prektis tiap2 hari.Kalau orang lain selalu keluar jalan2,angah dgn kawan angah duk prektis.Akhirnya dapat juga apa yg diharapkan.
Cuma ada beberapa subjek yg perlu diperkukuhkan lagi.InsyaAllah angah nak teruskan kejayaan untuk semester2 seterusnya.InsyaAllah.

*Bila time angah nak amik bidang muzik,ramai yg kata "Better tak payahla.." Dan sekarang angah nak buktikan bahawa angah boleh berjaya!!Muzik bukan satu bidang yg mudah!!!

13 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.