14 November 2013

Result UPSR saya!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hehe..gempak kan tajuk entry??Macam amik UPSR pulak padahal angah amik UPSR tahun 2007 yg lalu.Haha.Saja nak share pengalaman dengan anda semua.
Result UPSR angah dikeluarkan time 2007 sebab tahun tu angah baru amik.Bila time nak amik result tu sangat scary.Biasalah first time exam besar.Pagi tu punyalah angah rasa gementar..siap pusing satu sekolah tunggu cikgu nak umum
Bila time dapat keputusan tu,yeah sekali lagi rasa gementar yg teramat sangat.Sebab apa??Sebab menunggu nama kita diumumkan.Cara kat sekolah angah,cikgu akan berikan coklat mengikut bilangan A yang kita dapat.
Dan bila turn angah,alhamdulillah angah dapat 5 coklat,bermakna angah dapat 5A..yangd atang sekolah time tu hanya ayah angah sorang je.Lepas dapat keputusan tu,terus angah peluk ayah angah.Alhamdulillah angah dah berjaya.
Bila balik rumah,angah peluk mak angah pulak.Malam tu terus pergi raikan dengan makan besar dekat kedai makan.Hahha..Itu jelah ceritanya.Selepas tu angah dapat masuk sekolah berasrama penuh..dan result PMR/SPM dan sekarang angah berada di UITM SHAH ALAM. 
So setakat tu je la cerita angah,bagaimana dengan korang pulak?? :D 

10 ulasan:

  1. angah uitm shah alam kos ap ? and tahun berapa ? :)

    BalasPadam
  2. wah hebatnya angah..kita result biasa2 ja ;)

    BalasPadam
  3. memang gempak tajuk entry ni,hehe... wah,dapat 5A...hehe,tererlah! :D

    BalasPadam
  4. wahh daebak ! kita dapat 3 je.. huu~

    BalasPadam
  5. best student angah ni upanya..
    terbaik..
    teruskan usaha angah..

    BalasPadam
  6. kita upsr thun 2008.pun dpt 5A gak. alhamdulillah,.. sebelum kite sendiri tahu result, ckgu dh dtg peluk dlu, ckp kite dpt 5A.haha..ckgu siap nanges2 lg.. . heh he,,

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.