17 November 2013

Review Blog 100 DJH Group 1



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kali ini angah nak review blog yg telah memenangi segmen ini.Tahniah korang! 


Blog pertama ini pada pendapat angah adalah menarik.Ada banyak entry menarik seperti Pengawal Keselamatan Ambank Ditangkap dan lain-lain.Selain itu widget yg tak begitu banyak memudahkan kerja angah untuk blogwalking.Rasanya pemilik blog ni sememangnya peminat JEP SEPAHTU yg tegar.Hehe.Tahniah,blog yg best dan menarik.Teruskan berblogging :D



Akhirnya dapat review blog yg ohsem lagi best!!Hehe.Pageview blog ini sudah semakin menghampiri angka sejuta!!Tahniah!!Selalu mengupdatekan entry tentang hot seperti Tonton Online Maharaja Lawak Mega 2013.Banyak jugak entry yg best.Apa yg angah boleh katakan adalah teruskan prestasi anda!Terbaik!!Hehe.Angah pun masih lagi dibawah.


Blog yg nampak menarik ini sememangnya menarik.Kenapa angah kata macam tu?Sebab tgok tajuk di header pun sudah tahu.Cupcakes.Siapa yg tak suka cupcakes kan??Hehe.Selain itu,blogger yg berasal dari Tawau,Sabah ini baru sahaja berumur 21 tahun.Lagi tua daripada angah :D Walau apa pun,ada sesuatu yg menarik di blog ini.Teruskan berblogging!!:)


Yahoo! Dapat juga angah review blog hebat ni.Kenapa angah kata blog ni hebat??Kenapa??Sebab angah selalu tengok perkembangan blog ini.Ranking Alexa yg sangat hebat.Wow,mesti berbangga kan??Blogger ini juga sering bercerita mengenai anaknya yg baru sahaja lahir.Comel!!Namanya Zara.Macam-macam lagi entry menarik yg diterbitkan oleh blogger otai lagi famous ini.Apa-apapun tahniah!! :D


Blog yg best dan menarik.Pendapat angah,cuma background tu kalau boleh ditukar kepada sesuatu yg menarik mungkin lebih cantik blognya.Yg lain rasanya sudah mantap dan best.Angah suka dengan header,cantik gambar tu! :D Blog yg kemas dan menarik.Seorang blogger yg berasal dari Johor *kalau tak silap.Jadi ada sesiapa orang johor??Jom berkenalan dengan blogger ini.:)

Alhamdulillah,done review 5 pemenang terawal SEGMEN REVIEW 100 BLOG DJH.Nantikan review seterusnya!! :D 


8 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.