2 November 2013

Saya Nak Tutup Blog!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Berikutan daripada mood berblogging yg hilang tempoh hari.ANGAH telah pun mengatakan bahawa angah nak tutup blog.Tapi bila angah sedar balik,bukan mudah nak naikkan blog ke tahap sekarang ni.Bukan senang nak cipta blog yg angah kira agak baik ni.
Terima kasih kepada semua yg tak putus-putus menyokong blog DJH ni.Kadang-kadang datang juga perasaan untuk berhenti berblogging,tapi bila ingat balik apa tujuannya,angah jadi semangat balik.Biarlah apa yg orang nak kata dengan blog ni,asalkan angah tahu apa yg angah buat.
Masih lagi angah ingat ketika blog angah dikutuk oleh beberapa orang,tapi angah langsung tak terjejas dengan kutukan itu,malahan angah lagi bersemangat nak berblogging ni. Betul apa yg selalu diperkatakan orang bahawa 'USAHA TANGGA KEJAYAAN.'.Meskipun tak banyak lagi kejayaan yg angah dpt daripada blog,insyaAllah selagi berusaha mesti boleh.
Mungkin akan ada orang yg beranggapan,"Apalah sangat blog tu??Boleh kaya ke?" Bagi angah komen2 sebegitu hanya untuk orang yg benar2 BODOH.Sebab tak tahu perkembangan semasa.Zaman dah maju.Dunia dah berkembang,jadi fikiran dan akal juga perlu berkembang.
Kembali kepada topik asal,InsyaAllah angah tak tutup blog ni.Kenapa nak tutup kan??Terima kasih anda semua.Terima kasih. 
 
 

12 ulasan:

  1. Angah...teruskan. Jangan peduli orang lain.

    BalasPadam
  2. Hehe. Vee awal2 dulu pun slalu je kena kutuk, siap buat entry khas lagi ;) Tp go on je. Now Im alright :) Lgpun blog tak semestinya utk buat duit, ada waktunya when we really need to voice out our inner voice, blog la jadi mangsanya. Then when you see their positive comments, terus jadi bersemangat balik. Itulah salah satu sebab Vee syg blog :)

    BalasPadam
  3. hihi....semangat dik..cik akak pun kadang macam adik je...hihi...
    mood nie memang teratas sekali bila berblog...

    BalasPadam
  4. Teruskan je.. Janji kita selesa..

    BalasPadam
  5. hehehehe..akak pun selalu kena kutuk,tapi akak minat menulis..tulah tujuan akak buat blog..

    BalasPadam
  6. Alhamdullilah la kalau angah x nak ttup blog.. lagipun,mmg ptut pun angah x tutup.. sia-sia aje,angah bt blog xpi nk tutp trus gitu -_-

    Just support u always.. chayook..chayokk

    BalasPadam
  7. same lah kiter. bukan senang nak kumpul followers after almost 2 years fae berblogging. fae nak jadi mcm fatin liyana, hanis zalikha. tapi i ahave to work hard untuk capai tahap cam mrk.

    BalasPadam
  8. teruskna berblog...kalau tak ada mood, take ur time.. berminggu pun takpe jangan sampai delete terus..haha..ignore them..

    BalasPadam
  9. pedulikan apa orang nak kata..mulut orang bukan boleh kita dapat tutup..teruskan usaha angah..kitaorang sentiasa support angah ;)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.