1 November 2013

Sebab MOOD BLOGGING HILANG??




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah mood berblogging dah kembali.

Nak tahu sebabnya kenapa??

  • Minggu ni angah agak sibuk sampailah hari khamis.Sebab apa? Sebab angah ada TEST JPJ untuk LESEN KENDERAAN.So sekarang alhamdulillah dah selesai segala-galanya.Sebab tu hari tu angah ada post something pasal ni.
  • Satu lagi pasal FEEDBURNER!!! Angah dah buat macam yg orang lain buat.Ada tutorialnya dalam blog Kak Mia,angah dah ikut semuanya.Tapi masalahnya sampai sekarang,bila angah update je satu entry,berjam2 lepas tu baru muncul dekat bloglist.Kenapa jadi macam tu??Ada yg kata,"Biasalah macam tu." Tapi kalau dah tiap2 hari macam tu?? Macam mana?? Bila start masalah macam ni,PV semakin menurun!!
Angah dah fed up dah.Rasa macam perlu tukar dan buat macam biasa balik.Tak perlu guna FEEDBURNER dah.Tapi hari tu angah dah tanya Kak Mia dah.Tapi solusinya tak menjadi.Angah rasa macam something jadi dgn blog ni.Adakah perlu ditutup terus??
Komen anda???

9 ulasan:

  1. semoga dipermudahkan urusan oleh Allah...sabar je.

    BalasPadam
  2. tak perlu tutup..
    naik pulih jer.
    rugi besar kalu ttup

    BalasPadam
  3. Tak perlu tutuplah Angah.
    nak naik balik bukan senang.
    Dah ramai yg suka blog Angah nii.

    BalasPadam
  4. jangan tutup..sayang owhh blog angah suda meningkat naik.
    bukan senang nak mula dari bawah.angah kena juga teruskan.
    p/s tahniah angah dah lepas test jpj :)

    BalasPadam
  5. syg ler kalo tutup blog. takyah pakai feedburner tu.

    BalasPadam
  6. takyah tutup pun la Angah.. InsyaAllah.. blog angah akan kembali pulih..
    cbe angah cri org yg pkr2 bidg baiki problem blog.. mne tau, blog angah baik semule..
    nnti leh la angah update entry hari-hari semula ^_^


    BalasPadam
  7. Tak sayang kew kt blg ni ngah?? Ade tu jln penyelesaian..
    Sabo2

    BalasPadam
  8. patut pun..xpyh nk ttp la angah...jgn pts asa okay...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.