11 November 2013

Senarai Penaja GA AKHIR TAHUN 2013 DJH




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sebelum apa-apa pun,angah nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada penaja-penaja berikut kerana sudi menjadi penaja untuk Giveaway angah kali ini.
Hehe,tgok kat banner macam gempak je penajanya?? :D Hehe,walau apa pun para penaja kali ini memang gempak.Di sini angah akan sertakan nama penaja beserta facebook dan blog mereka sekali.Untuk memudahkan pemenang berurusan serta untuk readers blogwalking.
Penaja Pertama
FATIN FARHANAH http://nurinafarhana.blogspot.com/ 
Penaja Kedua
ZARA ALISHA http://zaralisha.blogspot.com/ 
Penaja Ketiga
 HAWA SYAZANA www.hawasyazanalee.my
Penaja Keempat
TETO YAKSAhttp://kisahhidupteto.blogspot.com/ 
Penaja Kelima
VEE LEA :  http://vaneelea.blogspot.com/
Penaja Keenam
NUR  http://dhia-manja.blogspot.com/ 
Penaja Ketujuh
NUR FARAHAINhttp://akuainkausiapa.blogspot.com/ 
Penaja Kelapan
WANIEhttp://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/ 
Penaja Kesembilan
ASHA LYA : http://blogashalya.blogspot.com/ 
 Alhamdulillah seramai 9 penaja yg bertuah telah pun menaja GA kali ini.Untuk pengetahuan semua,seramai 20 pemenang dicari untuk GA kali ini.Jom blogwalking.

11 ulasan:

  1. Wee-hu! Semua gegel lakk sponsornya. Aha :)

    BalasPadam
  2. alhamdullilah mudahan segmen angah nie berjalan dgn lancar

    BalasPadam
  3. Wahh. Hadiah menarik belaka ja macam. Hehe

    BalasPadam
  4. Btw, apa hadiahnya Angah? Tak paham sangat yang terlist dalam gambar tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cara nak tahu hadiah2nya??Kena join dulu!!Pastu bila dah join baru tau hadiahnya apa,sebab semuanya ada dalam entry yg korang copy paste tu!!?? :D

      Padam
    2. Hadiahnya??Korang kena join dulu! Sebab senarai hadiah ada dalam entry yg korang copy paste tu!! :D

      Padam
  5. Kalau sponsor tu tak dapat di contact macam mana ?

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.