18 November 2013

Soal Jawab Fanpage DJH : 7 : Sebab malas blogwalking..




Sekadar pandangan..
Apabila sedang berblogwalking,sama ada menjadi silent reader ataupun meninggalkan komen..ada beberapa perkara yg saya kurang senang..
Pertama : Blog yang terlampau lambat loading kerana widget yg terlalu banyak/header yg besar gedabak + internet yg slow.

Kedua : Blog yang lebih ke arah POLITIK yg mana merupakan salah satu jenis blog yg saya tak SUKA!!

Ketiga : Blog yg mempunyai entry sepanjang-panjangnya.Isi hanyalah seciput,yg panjang hanyalah merapu-rapu.
Keempat : Blog yang mempunyai popup iklan yg keluar merata tempat/mengganggu sangat!!
Kelima : Blog yang mempunyai word verification bila setiap kali nak komen,menyebabkan niat utk tinggalkan komen terbantut secara tiba-tiba.
Sekian.Bagaimana pula dengan anda??Bersetuju dengan saya??Atau mahu membangkang??





Diatas adalah komen-komen yang bernas daripada mereka yg sudah menjadi pengelike Fanpage DJH.Kalau tak nampak,boleh klik untuk dibesarkan :)
Apa pandangan anda??Boleh berikan pendangan anda di sini!! :D 

14 ulasan:

  1. paling tak suka iklan belambak .
    klik situ iklan klik sni iklan. haish!
    fedup lak rasa ..huhu :)

    BalasPadam
  2. kalau da word verification kira blh lagi tpi klau yg tunggu loading bagai menunggu ayam jantan betelur..trus tekan x :)

    BalasPadam
  3. paling malas bila tnet lembap..

    BalasPadam
  4. Tak suka yang kena paksa surh like tu. Itu hak masing-masing. Kalau loading lambat, memang IM terpaksa patahkan niat tuk blogwalking kat blog tesebut.

    BalasPadam
  5. kurang ske blog lambat loading
    nak tunggu loading masih dalam tahap mampu
    bila apa yg kita komen tetibe hilang..ooops...hilang mood
    selalu berlaku pd blog pakai kotak komen embedded n blog jenis berat

    BalasPadam
  6. ade blog yg suke buat entri panjang2 tapi byk ilmu die share. terpulang kpd kerajinan kiter nak bace atau tak. bagi fae it would be better kalo diringkaskan je sesuatu info tu and toksah ler write serious article. hehe. fae cepat bosan read serious article walaupun entri ne byk useful info.

    BalasPadam
  7. betul....harus beritahu seempunya blog kalau ada ciri2 sebegitu.

    BalasPadam
  8. Suka kalau n3 yang banyak gambar dari membaca..hehehe
    suke klik2 iklan di blog kawan2... ^_____^

    BalasPadam
  9. sy plng tdk suka klu ada word verification time nak komen entry owner blog tu..

    BalasPadam
  10. paling tak suka keempat dan kelima..

    BalasPadam
  11. Wlp sy pakai unifi, cukup tak suka blog yg lambat loading..apa lagi, sebabnya bnyk sgt widget yg tak patut, siap ada lagu lagi. Ada sekali tu, bukak satu blog berlagu ni, volume komputer pulak terkuat, terkejut baby tengah tido. Tobat nak singgah dah..hihi

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.