25 November 2013

Suka Hati Aku La




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
 Apa lagi??Hehe.Sebenarnya saja nak tunjuk dekat anda semua.Apa ativiti terbesar angah dengan keluarga SBP.Btw SBP itu adalah singkatan kepada Sekolah Berasrama Penuh.
Kenapa aktiviti ni terbesar??Sebab hampir semua sekolah dan perjumpaan teramai budak2 SBP adalah pada Festival Wind Orkestra.Ye,orkestra.
Gambar kat atas tu adalah gambar angah sedang perform dalam dewan bersama dengan rakan2 + junior yg lain. 


Gambar yg ini pula adalah keluarga besar Wind Orkestra Tun Syed Band.Time tu adalah ketika selepas perform.Angah masih di tingkatan 5,nampak muka angah tak??Ada di barisan hadapan.Cer la try cari.Hehe.
Saja je angah nak cerita,sebab best.Memang nak buat entry syok sendiri pun.Kalau orang nak kata apa pun,apa yg angah boleh cakap,this is my blog,not your blog.So suka hati la nak tuls apa-apa pun.Hehe.
Sekian 

6 ulasan:

  1. haah btl tu hehe..singah petang

    BalasPadam
  2. tak kisah lah angah nak buat entri pape pun... kami tetap baca ... hehe...

    BalasPadam
  3. Haha. sbp memang terkenal dgn band. Angah mesti banyak terlibatkan :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.