17 November 2013

Tutorial Daftar Komli Part 1

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Memandangkan angah sudah menggunakan iklan Komli dan anda boleh tengok sendiri,iklan tu berlegar di sekitar blog angah.Jadi angah nak buat tutorial tentang cara daftar Komli,sebab ramai yg tanya macam mana nak daftar.

Pertama :
Klik link di bawah ini.

Kedua :
Isi borang yang terpapar itu seperti yang berikut : 


Yang bertanda * bermakna wajib isi.Jadi anda perlulah isi dengan sewajibnya.Hehe.Contohnya macam dekat Faks tu.Angah takde Faks,tapi angah letak je number fon .
Dah isi dah borang selengkapnya?Try check sekali lagi.Okey Done.
Ketiga : 
Tekan Submit.Tunggu Email dari pihak Komli.Anda perlu rajin check email.Insya Allah pihak mereka akan membalas dengan secepat mungkin. 
Nantikan Tutorial Part 2 :D

*Kalau ada apa-apa masalah,boleh komen atau PM angah :D

13 ulasan:

  1. wah ada tuto suda..perkongsian untuk semua :)

    BalasPadam
  2. macam mana bersama komli angah..masyuk tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah setakat ni oke :D lagipun angah baru je dengan Komli ni :D

      Padam
  3. Balasan
    1. Kalau tak de bank?? Guna yg parents punya ke?Adik beradik ke? :D

      Padam
  4. Komli guna bank in. Bukan cek.

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum... DJH,

    mselim3 baru aje daftar komli nie.. takder balasan tgh menunggu..

    mselim3

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.