17 November 2013

Tutorial Daftar Komli Part 2


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Masih ingat tentang entry ini?Okey,kali ini kita sambung tutorialnya.Anda dah mendapat email dari pihak Komli??
Pihak Komli akan memberi email dalam jangka masa beberapa hari/minggu.Pihak Komli akan memberi email meminta anda untuk mengisi 'something'.
Okey.Ada dua cara nak isi 'Something' itu.
Pertama :
Fax kat diorang form yang diorang bagi attachment kat email tu tu. Kena print attachemnt and fax.Kalau anda tiada Fax,tak apa,ikut cara kedua.
Kedua :
Emailkan 'Something' yang anda dah isi itu.Macam mana nak isi?Tekan Forward,dan kemudian isi lah 'Something' tu.
 Versi Pertama
Untuk versi pertama,anda boleh faks attachment yg telah diprint.Macam susah je kan?? :D 
Versi Kedua
Balas emel seperti yg angah balas.Klik gambar utk lebih besar.

Yang Ad Unit tu angah pilih kesemuanya.Kalau anda nak 1 atau 3 pun boleh.Harapnya anda faham dengan tutorial kali ini.

 Ada yang anda tak faham??Kalau tak faham jugak boleh PM angah di Fanpage atau di facebook angah sendiri.
Sekian. 

10 ulasan:

  1. fae bookmark dulu page ne. nnt blh refer hihi.

    BalasPadam
  2. saya pun baru jer arituh try2 mohon.. nak cuba tengok dulu dalam sebulan, kalau ok, lupakan yang lain... ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2.angah pun masih dalam mood percubaan :D

      Padam
  3. Nanti kalau rasa nak beralih arah bole lah pilih komli rasanya.

    BalasPadam
  4. bookmark dulu. nanti boleh buat reference

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.