9 November 2013

Typical Malaysian : Sampah




Sampah
Siapa yg bersalah??Siapa yg melakukan??Siapa yg pernah melakukannya??Siapa yg buat2 tak tahu??Hurm..pandangan anda?? 

9 ulasan:

  1. Rumah depa bersih tapi buang sampah kat luar rumah...budaya kita?

    BalasPadam
  2. Manusia yang buang sampah kat situ la btanggungjwb. Kalau laporan dah diberi, org clear, keluar notis, keluar surat saman; but still berdegil nak buang, bertimbun gakk sampah tu. Huhu.

    BalasPadam
  3. sna sini kebnyakkn sampah berlonggok2..

    BalasPadam
  4. Orang yang membuang sampah tuelah yg bersalah...

    BalasPadam
  5. Cukup geram dengan org yg suka buang sampah merata-rata sedangkan ada tong sampah depan mata.

    BalasPadam
  6. Tak suka orang yang buang sampa merata sedangkan tong sampah depan mata..

    BalasPadam
  7. selalu jumpa mcm ni... takde kesedaran mcm ni la jadinya...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.