13 November 2013

Zaman Dulu Kala...




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Masih ingatkah lagi??Hehe,inilah rupa blog angah ketika itu.Cantik kan??Hehe.Merapu je angah tengok blog angah time dulu-dulu.Dengan widget berterabur.Header pun masih belum ada.
Pastu baru angah sedar header adalah penting.Hehe,sebenarnya tak la dulu sangat.Kalau korag perasan,ada tarikh kat entry itu. 14 JANUARI 2013.Kiranya macam awal tahun ni la! :D Kalau tengok betul2 Follower dekat gambar atas adalah 549..manakala gambar yg dibawahnya pula adalah 572.So sudah semestinya ada peningkatan disitu.Follower semasa sekarang pula adalah 1806.Alhamdulillah.
Masa tu pon follower masih ciput.Pastu letak kat atas tu pulak!!Dah tentu-tentunya loading lembab time tu.Hehe.Masa tu pon rasanya lebih kepada syok sendiri.Dan alhamdulillah sekarang rasanya lebih better.Terima kasih kepada semua yang menyokong DJH.
Macam tu juga dalam kehidupan,kita hendaklah lebih baik daripada semalam.Betul tak? 

9 ulasan:

  1. Hari ini blog anda lebih baik daripada semalam.

    BalasPadam
  2. makin lama makin otai mkin pengalaman makin semart blog
    biasela dulu baru2 jinak2 kan
    tgk skank blog dah semart dah ..pepel2 :)

    BalasPadam
  3. akak tak sempat tgk blog wajah dulu angah ni..

    BalasPadam
  4. Wah... hebatnya... tahnia.. berkat kerja kuat dan usaha angah kan..

    BalasPadam
  5. hehehe.. teruskan dalam dunia Blog ya angah.. hehehe

    BalasPadam
  6. Bertambah-tambah orang follow blog Angah. Tahniah sebab bertambah-tambah maju. Hehe

    BalasPadam
  7. rindu wajah blog lama.. yang penting usaha tingkatkan imej blog

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.