3 Disember 2013

Aku Masih Tak Mampu!!!!


"Tak perlu nak perlekeh kan aku.Ya,aku masih tak mampu nak beli benda tu lagi.Aku masih pinjam dekat Fakulti lagi.Kalau aku kaya macam hang,dah lama aku beli. Tak payah la nak tunjuk yang aku ni bodoh sangat.Memang aku tak practice kat rumah sebab aku takda benda tu.
Kalau ada benda tu,aku practice kat rumah,sure pandai main.Tapi masalahnya aku takda benda tu.Aku tak mampu lagi nak beli benda tu.Parent aku tak cukup duit.Nak kerja?Mana cukup masa nak kerja.
Takpa,aku buat perlahan-perlahan.Mungkin aku tak mampu untuk beli benda tu sekarang,tapi mana tau esok2 aku mampu??Tak perlu nak perlekehkan aku depan semua orang,depan lecturer,depan senior!! Aku tau aku tak pandai macam hang. "
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Luahan perasaan sebentar.Sebenarnya ayat2 kat atas ni hanyalah terbuku dalam hati angah sahaja.Tak mampu angah nak luahkan kepada individu itu secara terang-terangan.Bukannya angah takut,cuma angah rasa tak perlu nak bergaduh teruk sangat.Hehe.
Sekian. 

8 ulasan:

  1. Ya Allah, siapa yg perlekehkan Angah tu? Tak considerate langsung... Dia tu kena b'ingat, nikmat yg Allah bg kat dia tu bley ditarik je bila2 masa, bukanlah kita nak m'doakan keburukan utk dia, tp, dia sbg sorg manusia kena sedar benda tu...ada hati kan...hmm...

    BalasPadam
  2. sabar ya angah..abaikan sja apa yg mereka nak cakap..klau mereka ditempat angah baru mereka rasa.nanti ada juga rezki angah tu insyallah

    BalasPadam
  3. Minat nak beli alat muzik ke?

    BalasPadam
  4. sabar ye angah..dugaan menempuh alam remaja..

    BalasPadam
  5. Moga semuanya dah dapat diatasi. Buktikan kpd orang tu, Angah mampu buat dengan baik :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.